dissabte, 5 de desembre del 2009

Taekwondo Junior. Guia per a Conèixer Aquest Art Marcial

Es diu Josechu Sagarra. És navarrès i, apart de ser cinturó negre cinquè Dan, entrenador nacional de Taekwondo o àrbitre Nacional, també és psicòleg clínic.

Com diu la seva carta de presentació, és un gran coneixedor de la funció educativa del Taekwondo, i les seves dots pedagògiques juntament amb la seva qualitat humana el converteixen en un avalador d’aquesta disciplina.

Ens ha fet arribar un correu explicant-nos i donant a conèixer la seva darrera creuada en aquest esport i nosaltres molt gustosament us el donem a conèixer. Es tracta de una novetat editorial que podeu trobar a partir d’aquest divendres dia 4 de desembre a totes les llibreries amb un preu terriblement assequible: 14 euros.

El llibre titulat “Taekwondo Junior - Guia para conocer este arte marcial”, està editat per Editorial-Alas (us deixem l’enllaç pertinent amb més informació) i ens quedem amb una frase que simbolitza l’ esperit d’ aquest esport: “…el Taekwondo no és tan sols un esport en el qual es pretén guanyar medalles o cinturons, sinó una pràctica en què es busca ser millor persona enfortint el nostre cos i la nostra voluntat...”

L’ Enllaç amb més informació AQUÍ.