dijous, 24 de desembre del 2009

Nova Imatge de la Web de la Federació Catalana de Taekwondo.

Si sou com nosaltres, acostumats (per la facilitat que comporta) a entrar amb rapidesa a determinades Webs directament des de les eines que ofereixen els diferents navegadors (“Marcadors” en el cas d'utilitzar Mozilla Firefox o “Favorits” en el cas de l'Explorer de Microsoft), us recomanem que esborreu el que fins a ara estava relacionat amb el lloc web de la catalana i el substituïu pel nou que més a baix us deixem.

Es tracta del de la nova Web de la Federació Catalana de Taekwondo que aquest mes ha sortit a la llum. Tot i que pugui semblar que no es diferencia massa de l'antiga, si que hi ha noves seccions entre les que destaca la relacionada amb les noticies, complementada a part de la seva corresponent informació, amb imatges. A més de que en cadascuna hi ha (si escau) el pertinent document (Pdf, Word....) que complementa la informació.
Destacar també (i com exemple a seguir) que en aquest darrer campionat de Catalunya Absolut es varen penjar i fer públiques totes les lliguetes. Celebrem aquesta nova implicació per part de la catalana, tant per l’esforç que comporta com per la informació oferta, i els animem a seguir en la mateixa línea de treball.

Us deixem l’enllaç a la nova Web de la F.C.T. AQUÍ.