dimecres, 2 de desembre del 2009

Campionat del Món de Pumses. Els dos primers dies. La Crònica

Poca informació ens arriba des de Egipte d’ aquesta quarta edició del Campionat del Món de Taekwondo.
Els qui esperàvem que una prova d’aquestes característiques tingués la resposta adequada al seguiment de tots els amants d’aquest esport, la crua realitat ha estat que els egipcis sembla que s’hagin contagiat una mica de la “celeritat” mostrada pels portuguesos i el seu europeu (no van fer públics els resultats fins a després d'una setmana d'espera). Tot i que aquest no és el cas i finalment es van fent públics a comptagotes els resultats, creiem que no és tant difícil fer-lo i, alhora, penjar-los amb rapidesa a la Web.

Dues quintes posicions han estat el més destacable durant el primer dia de competició. L’alt nivell dels participants ha comportat que tot i la gran actuació dels espanyols, aquests és quedessin a les portes de poder pujar al podi. Corea no ha donat opcions a la resta de països i s’ha endut l’or en tres de les quatre proves disputades.

Les Classificacions Oficials del Dilluns 30 AQUÍ.

Tot i això, en la segona jornada de competició disputada aquest dimarts dia 1 de desembre, s’ha girat la truita i una veterana ha aconseguit per segona vegada consecutiva penjar-se l’or en un mundial.

Parlem de la navarresa Mª Angeles Urmeneta que amb els seus 52 anys i dins la categoria Master-2 ha repetit el mateix èxit que el aconseguit en el darrer campionat del món a Ankara (Turquia). Afegirem a aquest triomf la medalla de plata per la parella formada per Celia Calderón i Mikel Martinez més els bronzes de Alberto Jo Lee (Senior 1), Martiriano Ramos (Master-2) i dels grups formats per Bernardo Fidalgo Pérez, Diego Carrillo Carrasco i Juan Antonio Santiago Bueno (Trio-2 masculí) i del Trio-2 en femení amb Yolanda Ubero, Montserrat Sánchez i Mª Ángeles Alonso.

Les Classificacions Oficials del Dimarts AQUÍ.