diumenge, 15 de novembre del 2009

9è Campionat d' Europa de Pumses 2009. El Resum

La malauradament per alguns, ventafocs del Taekwondo, la tècnica, continua obstinada en demostrar (cosa que no fa falta) que algunes vegades està per damunt del combat en quan a èxits. Què quina és la millor manera de fer-ho?. Doncs confirmant-ho amb uns bons resultats (podríem dir que excel·lents), cosa que, per variar, ho han tornat a fer aquest cap de setmana a Portugal i dins el marc del novè Campionat d’Europa de Pumses.

El dissabte 4 ors, 1 plata i 2 bronzes reafirmaven que el combinat espanyol no es queda enrere quan es tracta de demostrar el nivell i la qualitat dins la execució de la tècnica:
Els ors en individual per Laura Kim (sènior 1 femení), Juan Miguel Gómez (junior masculí) i Pedro Campillo (sènior 2 masculí) més el del trio femení 2 compost per Yolanda Ubero, Mª Montserrat Sánchez i Mª Ángeles Alonso, la plata pel trio masculí 2 amb Bernardo Fidalgo, Diego Carrillo i Juan Antonio Santiago Bueno) i els bronzes per Alberto Jo Lee (sènior 1 masculí) i per la parella 2 amb Jesús García i Maribel Alonso deixaven un llistó força alt per l’endemà.

I no ha estat per sort que el treball hagi continuat donant fruits el diumenge 15 al sumar 2 ors, 2 plates i 2 bronzes més:
Als ors de Yolanda Ubero en màster 1 femení i Martiniano Ramos en màster 2 masculí se’ls hi han sumat les plates de Mª Ángeles Urmeneta (màster 2 femení) i del trio femení amb Mª Teresa Camino, Patricia Camino i Emma Camino més els bronzes de la parella 1 amb Celia Calderón i Mikel Martínez i del trio 1 masculí amb Alberto Jo Lee, José Manuel Ramón Salguero y José Luis Estudillo.

El total de les 13 medalles aconseguides (6 ors, 3 plates i 4 bronzes) ha suposat que la delegació espanyola s’hagi proclamat campiona d’ Europa per equips en masculí, en femení i també per equips.

Sense cap mena de dubte, un altra gran èxit i bon estímul pel que comporta executar aquesta modalitat en el taekwondo i una bona manera de reafirmar que la tècnica també té un lloc important en aquest esport.

Tant punt es facin públics els resultats oficials els inserirem AQUÍ.

* Nota de la redacció: Els resultats han estat publicats finalment el 20 de novembre.

Individual (14-11-09) AQUÍ.
Individual (15-11-09) AQUÍ.
Parella (14-11-09) AQUÍ.
Parella (15-11-09) AQUÍ.
Parella Compact (14-11-09) AQUÍ.
Trio (14-11-09) AQUÍ.
Trio (15-11-09) AQUÍ.