dilluns, 28 de setembre del 2009

Campionat d'Espanya Sub-21. Els Resultats

Desitjàvem que es fessin públics el mateix dia, però els que no ens hem pogut desplaçar a Galícia ens hem vist obligats a tornar-nos a vestir amb la paciència i esperar fins a avui dilluns passada la una del migdia perquè la Federació Espanyola donés a conèixer oficialment els resultats del sub-21 d'Espanya.

Destacar el domini de la selecció gallega que amb els 8 ors, 2 plates i 5 bronzes ha escombrat a la resta de les territorials i s'ha proclamat campiona per equips en masculí, mentre que la selecció catalana ha fet el mateix en femení gràcies als 2 ors, 3 plates i 6 bronzes.

Els representants catalans en masculí també han sumat 4 medalles més: 1 d'or, 1 de plata i 2 de bronze.

Si voleu més informació, us convidem a accedir al Blog Taekwondo Arrigorriaga on podreu gaudir de diferents cròniques i enllaços a algunes territorials amb notícies escrites referents a aquest campionat. Des d'aquí també volem tornar a agrair una vegada més als companys d’Euskadi, els esforços per a seguir informant a tots els afeccionats d'aquest esport doncs la federació espanyola ens ha tornat a deixar orfes de notícies fins a gairebé dos dies després.

Els resultats oficials de la F.E.T AQUI.