dimarts, 23 de juny del 2009

Campionat Provincial de Tècnica Infantil i Adult.

En el primer provincial de tècnica del 2009 celebrat aquest diumenge dia 21 de juny en el poliesportiu de Palau (Girona), els 5 representants de la comarca el Pla de l’Estany han aconseguit en promoció un or, 1 bronze i una quarta posició: Violeta Juanmiquel, de Crespià, ha estat la brillant guanyadora en el grup D, mentre que els banyolins Marc Costa (grup C) amb el bronze i Roger Vinardell (grup C) en cuarta posició han estat els altres dos competidors en pujar al podi. Destacar la participació de Boulaye Diarra (grup C) i Moussa Diarra (grup E) que no han pogut passar ronda.
El gimnàs ha aconseguit la tercera posició en el global per a clubs gràcies sobretot a la suma dels resultats dels representants de Figueres:
En categoria infantil promoció medalles d'or per Javier Pena i Carlos Gonzalez. Medalles d'argent per a Nerea Lopez, Soufiane Belkhir i José Luis Lupiañez. Medalles de bronze per Jonathan Casado i Alex Falgas i quarta posició per Soumaya Belkhir. Destacar les cinquenes posicions de Presentación Martinez, Sara Rovira, Sergio Rovira i Pere Rodriguez. En trio sincronitzat medalla d'or per José Luis Lupiañez, Alex Falgas i Carlos González.
En categoria adult promoció plata per Felipe Martínez, bronze per Araceli Moreno i cinquè lloc per Susana Gómez.En parella medalla d'argent per Felipe Martínez i Susana Gómez
I en categoria absolut adult medalla d'or per Nelly Bonnin en categoria màster i medalla d'argent per Oscar González en junior.

Els clubs participants han estat a més del Jan-Su, el Gimnàs Jorsan, el Choi's Lee Girona, el Lee Young Ripoll i el Taekwondo d’Olot.