dissabte, 27 de juny del 2009

Campionat d' Europa Cadet 2009. El Segon Dia

Cau la primera medalla: Plata per Judith Batea Humanes en -47 kg.
L’alt nivell de tots els participants queda palès sobre el tatami amb la conformitat que donen els resultats. Tot i que aquests son un xic millors que els d’ahir i ens hagués agradat que tots els espanyols tornessin amb medalla, la crua realitat demostra que tots els participants en aquest europeu enyoren, busquen i lluiten pel mateix. El resultat final és una feroç competència on qui afluixa, perd la concentració o es confia massa queda esborrat de les opcions a quedar campió. I això és el que ha tornat a passar en part avui :

Marc Fusté Alentí (-45 Ploma) (Catalunya) ha caigut contra Yauheni Hibezh de Bielorussia per -1 a -2
Cristian Albadalejo Cegarra (-49 Lleuger) (Múrcia) s’ha imposat en el punt d’or a Nijat Aliyev d’ Azerbaidjan (1 a 0) però en el següent combat davant l’israelià Ron Atias a perdut per 4 a 5.
Jesús Turpín Martos (-53 Súper Lleuger) (Múrcia) no ha pogut passar ronda deprés de caure en el punt d’or amb el croata Slaven Jankovic.
Samuel Aguilera Macho (-57 Semi Mig) (Andalusia) ha guanyat a Aliaksei Liashkovich de Bielorussia per 4 a 3, tot seguit a Zalan Simo de Romania per 9 a 2 però lamentablement en quarts de final davant l’anglès George Lee ha caigut per la mínima (0 a 1). Aguilera s'ha quedat així a un pas d’ aconseguir el bronze.

María Dolores López Merino (-41 Ploma) (Múrcia) ha guanyat a Giulia Giordano de Itàlia per 8 a 1 però també ha caigut en el punt d’or contra Sanja Maljkovic de Croàcia (0-1).
Sara Declara Pino (-44 Lleuger) (Catalunya) ha perdut contra Kubra Durdane Cakir de Turquia per 2 a 4.
Laura Unamuno Barbolla (-51 Semi Mig) (Euskadi) ha perdut per 4 a 5 contra l’ anglesa Leighann Lewis.

La guanyadora de la -fins ara- única medalla per la delegació espanyola es Judith Batea Humanes (-47 Súper Lleuger) (Catalunya) que ha guanyat a la italiana Erica Nicola per 4 a 2, després a la bielorussa Aliaksandra Vanpaga per 7 a 0, plantant-se a la final després de superar a la representant d’ Israel Michal Zrihen per 7 a 5. La jove del gimnàs Sandow s’ha hagut de conformar amb la plata després de caure per 3 a 11 contra la croata Tanja Rastovic.

Us deixem les lliguetes amb els resultats del dissabte AQUI.
Us deixem els resultats del dissabte AQUI.

Demà diumenge l’últim dia de competició amb els següents pesos en masculí : -61, -65 i +65 i en femení : -55, -59 i +59

La darrera oportunitat per aconseguir medalla la tindran en masculí: Daniel Quesada Barrera (-61 Mig) (Catalunya), Oscar Peón Lamas (-65 Semi Pesat) (Galícia) i Jacobo Varela Vázquez (+65 Pesat) (Madrid). En femení Laura Sáez Martínez (-55 mig) (Castella i Lleó), Leila Bensan Ruiz (-59 Semi Pesat) (Catalunya) i Silvia Casado Barajona (+59 Pesat) (Catalunya).