diumenge, 31 de maig del 2009

Campionat d' Europa Junior : El tercer dia

Tercer dia de competició amb un balanç molt més positiu. Dos ors per Paula Benes i Gema Armeso i 1 bronze per Nagore Irigoyen.

Cap dels representants en masculí han pogut pujar al podi: Francisco Padin (-55, ploma), ha caigut davant Vladimir Dalakliev de Bulgària per 0 a 3, Pablo Carro (-63, super lleuger) davant Burak Turkoglu de Turquia per 3 a 10 i Juan Amengual (+78, pesat) ha superat a Grigorii Stepanov de Moldavia però el rus Soslan Dzheliev no li ha donat opcions amb el 2 a 4.

Les desitjades medalles d’or ens les han donades les representants femenines: Paula Benes (-44, mosca) al imposar-se a Nina Tsybulko de Rússia per 5 a 0, a Cakir Kubra Durdane de Turquia per 3 a 2, a Melissa Lamb d’Anglaterra per 7 a 3 i finalment a Hajer Mustapha de França per 2 a -1.
Gema Armeso (-52, lleuger) després de guanyar a Markella Valanidou de Xipre per 7 a 0, a Yana Ivanova de Rússia per 6 a 2, a Jade Jones d’ Anglaterra per 2 a 1, a Iskra Pezdirc Croàcia en el punt d’or i en la final a Sule Yilmaz de Turquia per 1 a -1
Nagoren Irigoyen (-59, semi-mig) s’ha penjat el bornze després de superar a Lenka Moravcova de la República Txeca per 4 a 3, tot seguit a Kayleigh Wray d’ Anglaterra per 8 a 1 però la representant francesa Haby Niare no li ha donat opcions d’arribar a la final al guanyar-la per 3 a 0.

Demà el torn per Isabel López (-63, mig), Lorena Sánchez (-68, semi pesat) i Laura Carreño (+68, pesat) en femení mentre que Antonio Leo (-73, mig) i Gaspar Trabalon (-78, semi pesat) ho faran en masculí.

Les lliguetes amb resultats del Dissabte AQUI.
Els resultats del Dissabte AQUI.