dilluns, 27 d’octubre del 2008

2 Ors en menys de 24 hores...

IX Trofeu Ciutat de Manises Ciutat Històrica i Laboriosa (25-10-08)

XXI Campionat de Catalunya Infantil de Competició Barcelona (26-10-08)


Tot i la por i la pressió de competir en dos campionats en poques hores, Anna Planella demostra que de mica en mica i sense presses, la constància i l’esforç arriba donant els seus fruits dins un esport dur, competitiu i que exigeix grans dosis de sacrifici.
Així ho confirma el fet de endur-se la medalla d'or tant a Manises (Valencia) el dissabte com al Infantil de Catalunya el diumenge.
La decisió de fer participar a l’ Anna (-48 kg) al IX Trofeu Ciutat de Manises es va prendre perquè comencés a rodar en junior, ja que l’any vinent entrarà dins aquesta categoria. Tot i que es partia amb la idea de que el més important no era el fer podi, la sorpresa va ser a l’ inversa al desfer-se de Rebeca Aznar (Albera) per 9 a 5 i a la final a Elisa Cerbero (Albera) per 11 a 8.
També en aquest campionat, Josep Planella (-58 kg) es va treure l’espina del darrer Open d’Espanya per clubs al imposar-se al que va ser el seu botxí, Narcís Romagosa (Zafrilla) per 3 a 2, però a la final, Carlos Gonzalez (Cano) es va imposar al banyolí per 12 a 10 en un combat molt intens i espectacular.
Moussa Diarra (-67 kg) també va fer un bon paper ja que va poder fer front a l’experiència de Víctor Rodes (Catral) amb un ajustat 7 a 6, mentre que Samuel Zúñiga li va posar les coses més difícils (12-9) i es va haver de conformar amb una meritòria medalla de bronze.

El XXI Campionat de Catalunya Infantil de Competició celebrat aquest diumenge a Barcelona, va tenir la representació de 6 banyolins entre els 635 inscrits de tot Catalunya i Andorra. Els resultats globals també son excel·lents ja que a més de l’or de l’Anna (grup F-1995, 43-45 kg), se’n van sumar dos més : Alassana Diarra (grup G-1994, 54-58 kg) que en el seu darrer any en aquesta categoria va veure recompensat el seu treball al guanyar a Javier Cerezo (Deportivo Marin) per 8 a 6 i a Jorge Amat (Parera) per 3 a 0 i el seu germà petit Boulaye Diarra, una ferma promesa en aquest esport. El petit dels Diarra es va imposar a Aaron Forcadell (Koryo Reus) per 4 a 0 i a la final a Ivan Rodriguez (Gui) desprès de acabar el combat amb empat a 3 i donant-li els arbitres la victòria final.
Diferent sort va patir Joan Ricart (grup C-1998, 40-43 kg) al adjudicar-se la única plata després de superar a Raul Sánchez (Gim Dan Tae) per 2 a 0, a Víctor Sansa (Fit Kid Club) per 3 a 1 i caure a la final amb Ramón Ruiz (Tae Sport Vilafant) per decisió arbitral al acabar el combat amb empat a 1.
L’únic bronze ha estat per Oriol Porxas (grup B-1999, 25-28 kg). Tot i guanyar a Oscar Duran (Deportivo Marin) per 3 a 1, Adrian Garcia (Danza Gim) el va guanyar per 2 a 0. Destacar també la participació de Adam Porxas (grup D-1997, 28-31 kg) que amb molts de nervis no va poder passar del primer combat amb Adrian Salguero (Taekwondo Nazaret) desprès de caure per 0 a 1.