dijous, 23 d’octubre del 2008

Cap de setmana atapeït...

El dissabte 25 d’octubre al pavelló Municipal de Manises (València) acollirà el IX Campionat de Taekwondo de Manises Ciutat Històrica i Laboriosa. Organitzat per el Club Ferreruela, aquest campionat es comença a consolidar com un referent a la comunitat valenciana i aquest any davant la proximitat del estatal Cadet, a dividit la prova en dues parts. Al matí competiran en categoria júnior tots els clubs de la comunitat valenciana més el Taekwondo Damian de Reus, el Jan-su Banyoles i el Jan-su Figueres. Els banyolins que hi participen son Moussa Diarra, Anna Planella i Josep Planella.
Per la tarda la competició s’ha enfocat de cares a la preparació del proper nacional que tindrà lloc d'aquí a tres setmanes. Serà així doncs, només en categoria cadet i amb la participació de la Selecció Catalana, la selecció de la Comunitat Valenciana i la selecció del Club Koryio de Múrcia. Entre les dues proves es preveu una participació al voltant de uns 170 esportistes.
L’endemà diumenge, el clàssic Infantil de Catalunya torna en la seva XXI edició al pavelló poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona amb 635 inscrits. El Jan-su hi aporta 25 esportistes, 6 d’ells de Banyoles: En femení, Anna Planella i en masculí, Oriol Porxas, Adam Porxas, Joan Ricard, Boulaye Diarra i Alassana Diarra..
A tots, Molta Sort !!