dilluns, 13 d’octubre del 2008

Odette Quintana al V Campionat Sub-21 d'Espanya

La cinquena edició del Campionat estatal de Taekwondo s’ha celebrat en aquesta ocasió a Alhaurin de la Torre (Màlaga) amb la participació de més de 200 taekwondistes de tot l’estat i amb les novetats entre altres, de competir amb els protectors electrònics de la marca alemanya Adidas (que tot sigui dit encara no acaben de convèncer ni els seus defensors) i amb la presentació també del 1er. Campionat d’Espanya de Hapkido (com a exhibició).
Tot i que en la seva tercera participació en aquest campionat Quintana es la primera en que no aconsegueix pujar al podi, es de justícia dir que el resultat no reflecteix ni el potencial, ni l’esforç del que s’ha vist sobre el tatami ja que, tot i les ganes i la empenta de la banyolina des de bon principi, la representant de Galícia la sabut contrarestar i s’ha vist immersa dins el joc de Yael Loren Mariño, que molt mes còmoda en el tatami s’ha endut la victòria final en el primer combat per un resultat de 3 a 5, embarrant així les expectatives que tenia la banyolina tornar a fer medalla. La Gallega precisament a estat la subcampiona en aquesta categoria (minimosca femení).
Tot aquest petit revés en el seu palmarès, Quintana continua amb la molta il·lusió i constància el treball diari en el Centre d’alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès i prova d’això es el estar seleccionada per la gira a Corea que la selecció catalana farà des del 29-10-08 al 06-11-08.
Destacar també la participació de Alejandro Suàrez (Jan-Su Figueres) que amb només 14 anys i disputant la seva primer competició a nivell nacional, s’ha desfet en el primer combat del representant de Castella-La Manxa per 4 a 1 mentre que ha quedat a un pas de medalla al perdre en el segon amb el representant de Madrid en un ajustat 3 a 4.