diumenge, 2 de març del 2008

XVI CAMPIONAT D'HIVERN CIUTAT DE BANYOLES

Aquest dissabte dia 8 torna a la nostra comarca el clàssic Campionat de hivern de Taekwondo Ciutat de Banyoles en la seva XVI edició.
Tot i que la xifra dels 150 inscrits es un xic inferior a la del darrer any en el que es va batre el record de competidors, la qualitat dels participants torna a demostrar i consolidar aquesta prova com un dels referents d'aquets esport a Catalunya.
Des de aquí us volem convidar a que us passeu aquest proper dissabte per el pavelló de la Draga per gaudir de la intensitat del taekwondo i per animar , sobretot, a tots els de casa.

ODETTE QUINTANA BRONZE ABSOLUT D' ESPANYA

Odette Quintana, actualment becada en el Centre d'alt rendiment esportiu Infanta Cristina de Múrcia ha aconseguit sumar la seva primera medalla de la temporada al emportar-se el bronze en el Campionat Absolut d'Espanya celebrat a Segovia aquest darrer 09 de febrer.

La banyolina que sortia dins el pes mini-mosca - 47 kg , s'ha hagut de conformar amb aquesta posició desprès de caure amb la representant d'Andalusia en un combat molt intens.

La delegació Catalana de Taekwondo desplaçada a aquesta ciutat manxega ha obtingut un total de 12 medalles, 2 d’or, 4 plates i 6 bronzes.