divendres, 15 d’octubre de 2010

Open Internacional de Taekwondo d’Andorra


La cita més a prop de casa aquesta setmana te nom i lloc: Novena Copa d’Andorra / Trofeu AnyósPark.

Serà aquest dissabte dia 16 d’octubre en el Pavelló Esportiu Prat Gran d'Escaldes-Engordany, un dels complexos esportius del Principat que tenen al nostre parer dos virtuts envejables: la proximitat a la pista que fa gaudir de la intensitat del taekwondo i sobretot la lluminositat natural que ofereix.
Com és habitual en els últims anys, aquest campionat es celebra des de les deu del matí fins les dues del migdia i a partir de les quatre fins arribar a la seva finalització.

Confirmada l’assistència dels següents països: França, Espanya (CAR Murcia i Barcelona), Bèlgica, Senegal, Luxemburg, República Centreafricana, Marroc i Andorra. Destacar també la participació de diferents clubs de Catalunya, Balears i Aragó.

Amb protectors electrònics Daedo, destacarem la novetat de que la Copa d’Andorra serà un dels primers campionats privilegiats en aplicar part de la nova normativa aprovada fa escassament una setmana per la WTF: 4 punts cop de peu al cap amb gir i finalització del combat si hi ha una diferencia de 12 punts al acabar el segon assalt. També es donarà 1 punt extra si es tira al contrari al sòl efectuant una tècnica.

Esperem poder-vos oferir els resultats en breu.

0 comentarios: