divendres, 15 d’octubre de 2010

Copa Taekwondo Bicentenari Mèxic 2010

Espanya ha estat convidada pel Quadrangular Internacional de Mèxic.

Dintre dels actes de celebració dels 200 anys d’Independència i del Centenari de la Revolució d’aquest país, la Federació Espanyola de Taekwondo participa, conjuntament amb Xile, Corea i l’amfitriona Mèxic en el quadrangular que tindrà lloc aquest mateix dissabte dia 16 en l’auditori Josefa Ortíz de Domínguez de la ciutat de Querétaro (Méxic).

Aquest campionat és una iniciativa del Govern Federal que, per mitjà de la CONADE (Comissió Nacional de Cultura Física i Esport), entra dintre dels actes concebuts com els màxims esdeveniments esportius a Mèxic per commemorar les festes del Bicentenari de la Independència i el Centenari de la Revolució.

El Festival Olímpic del Bicentenari 2010 comptarà amb la presència de les figures més cèlebres de l’esport mexicà, i veurà reforçada aquesta festa amb l’aparició de diversos atletes internacionals representatius pels seus èxits en els passats Jocs Olímpics de Beijing 2008.

La delegació espanyola desplaça els següents esportistes:

José francisco Ramírez (-58 kg), Erik Garcia (-68 kg), Fernando Rascado (-80 kg) i Mikel Bernal (+80 kg) en masculí. Les noies les encapçala Elaia Torrontegui (-49 kg), Andrea Rica (-57 kg), Lua Piñeiro (-67 kg) i Sandra Lorenzo (+67 kg).

La Web oficial d’aquest esdeveniment AQUÍ.


0 comentarios: