diumenge, 7 de març de 2010

III Campionat de Tècnica “COMTAL VILA DE RIPOLL”

Disposem de la circular del tercer campionat de tècnica “Comtal Vila de Ripoll” en categories infantil i adult i absolut i promoció.

Organitzat per l’Ajuntament de Ripoll i amb la col·laboració del Gimnàs escola Le Young de Ripoll i la representació territorial de Girona, aquest campionat es celebrarà el proper 21 de març en el pavelló municipal de aquesta població a partir de les 9 hores del matí.

Us deixem la circular AQUÍ.

8è Campionat del Món Junior. El Primer Dia

La selecció espanyola desplaçada a Mèxic (Foto www.tkdmexico2010)

Finalitzat el compte enrere, aquest dissabte s'ha donat el tret de sortida en el que és el 8è Campionat del Món Junior de Taekwondo.

Molts dels esportistes han estat esperant des de fa dies l'inici de la competició amb els lògics nervis que comporta una gran cita com és aquesta.
L'equip espanyol que s'ha estrenat en aquest dissabte mundialista, amb 3 competidors dels 5 pesos programats per a avui, no han pogut donar la desitjada medalla pel combinat desplaçat a la ciutat de Tijuana (en femení, Espanya no ha presentat participants en els pesos -68 i + 68 kg).

En -49 kg, la gallega Lucía Ferrari ha caigut en preliminars davant la ucraïnesa Zuzana Dobovyk per 3 a 10. Lucía era l'única representant femenina del dia.

En masculí, el valencià Daniel Ros (+ 78kg) s'ha trobat amb el xinès Han Cho Tsung, al que no ha pogut superar (6 a 8), mentre que el canari Rayco Pérez (- 55 kg) ha pagat cara la victòria contra el francès Jordan Sabatier (10 a 9) al lesionar-se de retruc en el genoll, cosa que ha condicionat que en el següent combat contra el grec Petropoulos Vlasios no estigués en plenes condicions físiques i hagués d'abandonar en el segon assalt pels constants dolors i al témer els metges, que la lesió es pogués agreujar.

Demà (avui) pels que llegiu aquesta notícia el diumenge, el torn per Cristian Albadalejo (Murcia), Alvaro Zamorano (Madrid), Antonio Leo (Andalusia), Thais García (València) i Isabel López (Murcia).

Els Resultats Oficials del dia 6 AQUÍ.