dissabte, 15 de gener de 2011

Campionat d’Hivern de Taekwondo Ciutat de Banyoles 2011.

Ja tenim data confirmada pel clàssic de les comarques gironines.

El Campionat d’Hivern de Taekwondo Ciutat de Banyoles en la seva dinovena edició, es celebrarà el dissabte 26 de febrer.

Categories Cadet (1999-1998-1997) i Sènior ( a partir del 1996).

En breu la circular i més informació.

Estatuts World Taekwondo Federation. La Traducció.

Després del parèntesi nadalenc i amb les piles ben carregades, Taekwondo Banyoles torna per encetar un nou any ple d’il.lusions i esperances.

Tot i que preveiem a llarg termini alguns canvis que poden afectar al normal desenvolupament d’aquest Blog, intentarem seguir amb la mateixa tònica que fins ara ens ha portat a entrar en el tercer any d’existència, gràcies, sense cap mena de dubte, a la vostra confiança.

Avui ens fem ressò de la publicació per part de la Federació Espanyola de Taekwondo, de la traducció dels estatuts de la W.T.F. aprovats el passat mes d’octubre.

Si a mitjans de novembre podíem inserir l’enllaç al reglament d’arbitratge també a l’espanyol, en aquesta ocasió fem el mateix amb l’actualització dels estatuts de la Federació Mundial de Taekwondo gràcies, precisament, a la traducció encarregada des de la pròpia F.E.T. per facilitar la comprensió de tots els països de parla hispana.

L’Enllaç AQUÍ.