dissabte, 7 de novembre de 2009

1er. Campionat d’ Europa Sub-21. El Segon Dia:

La sort torna a donar la esquena als competidors espanyols i, tot i que avui s’han sumat tres medalles més de bronze, l’or esperat tampoc ha arribat en aquest segon dia de competició:

En masculí Borja Ríos (Galícia, - 63 kg) ha superat en preliminars al representant de Finlàndia Sami Lahtinen per 6 a 1, ha passat ronda davant el belga Melvin Willems per 14 a 13, però en quarts el representant de Geòrgia Aleksandre Usharauli s’ha imposat al gallec en un ajustat 3 a 4.
José Fernández (Galícia, - 67 kg) ha guanyat al francès Yassine Belhadj per 9 a 8, però l’alemany Gülec Tahir no li ha donat més opcions en quarts al guanyar-lo en el punt de or (0 a 1).
Raúl Martínez (València, - 78 kg) ha sumat la única medalla d’avui en masculí. Martínez ha superat al suís Flamur Zuberi per 12 a 5, com també al rus Ruslan Dazhigov per 7 a 4, però en semifinals el turc Baris Bozkurt s’ha endut el combat amb un altra ajustat 7 a 8, havent-se de conformar amb el bronze.

En femení Sabela Lonja (Galícia, - 63 kg) no ha passat del primer combat davant Gunay Aghakishiyeva (Azerbaidjan) per 6 a 7.
Anna Casabella (Catalunya, - 55 kg) s’ha penjat la medalla de bronze després de guanyar en preliminars a la finlandesa Tanja Pasanen per 13 a 5, tot seguit a la portuguesa Ana Rita Lopes per 15 a 5, però la alemana Kopf Jennifer Kopf li ha privat de disputar la final al imposar-se en el punt d’or (0 a 1).
Raquel Menéndez (Madrid, - 67 kg) també ha aconseguit el bronze després de superar a la russa Tatiana Sripnikova per 5 a 4, en quarts a la finlandesa Irmeli Koivu per 2 a 1 per caure finalment en semifinals davant la turca Nur Tatar per 0 a 5.

Turquia lidera el rànquing per països amb 6 ors, 1 plata i dos bronzes seguida de Rússia amb 3 ors i 5 bronzes.

Les Lliguetes amb els Resultats d’avui dissabte AQUÍ.
Les Classificacions Oficials d’ avui dissabte AQUÍ.

La darrera oportunitat per demà diumenge en masculí serà per: Joel González (Catalunya, - 58 kg), Raúl Bouzas (Galícia, - 72 kg) i Juan Méndez (Murcia, - 84 kg) , mentre que la representació femenina la componen Zaira Rivera (Catalunya, - 51 kg), Lara Oubiña (Galícia, - 59 kg) i Sandra Lorenzo (Madrid, - 72 kg).

Campionat d’ Europa Sub-21. El Primer Dia:

Dues medalles (plata en femení i bronze en masculí) en el primer dia de competició:
En categoria femenina, Jone Lizaso (Navarra, - 43 kg) ha perdut el seu primer combat davant la representant de Ucraïna Tetyana Zholobaylo per 15 a 19.
Paula Benes (Rioja, - 47 kg) tampoc a passat del primer combat al caure davant la francesa Emilie Tran per 5 a 12.
Elena Gómez (Catalunya, + 72 kg) ha aconseguit la medalla de plata després de superar a la francesa Maeva Mellier per 17 a 6 però a caigut en la final davant la turca Busra Yildiz per 4 a 12.

En masculí, Pablo Carou (Galícia - 54 kg) no ha passat de preliminars al caure davant el polonès Eryk Rodzik en el punt d’or (0 a 1).
Joel Catalina (Catalunya, + 84 kg) tampoc a passat del primer combat i a perdut davant el qui seria el guanyador en aquesta categoria, el rus Yuri Kirichenco per un clar 9 a 26.
Samuel González (Canàries, - 50 kg) ha guanyat al portuguès Joel Martins per 15 a 10, en vuitens s’ha desfet del representant de Moldavia Petru Labunet per 12 a 9, en quarts Omer Aksov de Turquia no ha pogut amb el canari desprès del 20 a 14, lamentablement en semifinals Samuel ha caigut davant el rus Roman kashtanov per un punt (15 a 16) havent-se de conformar amb el primer bronze de Espanya.

Les Lliguetes amb els Resultast d’avui divendres AQUÍ.
Les Classificacions Oficials d’ avui divendres AQUÍ.

Demà dissabte el torn en masculí per Borja Ríos (Galícia, - 63 kg), José Fernández (Galícia, - 67 kg) i Raúl Martínez (València, - 78 kg).
En femení la oportunitat serà per Anna Casabella (Catalunya, - 55 kg., Sabela Lonja (Galícia, - 63 kg) i Raquel Menéndez (Madrid, - 67 kg)