dissabte, 4 de juliol de 2009

VIII Campionat de Catalunya Sub-21.

Demà diumenge la darrera prova organitzada per la Federació Catalana de Taekwondo abans de les vacances d’estiu:
El VIII Campionat de Catalunya Sub-21 Masculí i Femení.
Serà, com es habitual, al poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona. Pesatge de 8 a 9 i competició a partir de les 9.
Feu atenció a la hora d’arribada ja que el pàrquing del pavelló està tancat per obres.
El gimnàs també és dels clubs que veurà reduïda la participació dels seus esportistes degut a la nova reglamentació per part de la E.T.U. que només permet participar als nascuts en els anys 1993 fins al 1989 (tots dos inclosos).
Aquest és el campionat classificatori pel d’ Espanya a celebrar a Galícia el proper 26 de setembre. Es preveu la utilització dels protectors Adidas, (teòricament els oficials pel proper Europeu) tot i que a hores d’ara no és segur quins seran finalment els escollits per a el Sub-21 d’ Europa a celebrar a Vigo a principis de novembre.
Esperem poder-vos oferir la crònica entre demà i dilluns.

Universíada d' Estiu 2009. El Quart Dia

Continua la creu dins el combinat espanyol en la segona jornada en combats (i quart dia des que es va començar la universíada).

El que tenia que ser, a priori, una de les més fermes opcions a medalla no ha pogut fer realitat el nostre desig i ha perdut en el primer combat. L’actual campió del món universitari, Joel Gonzalez, no ha pogut fer bons els pronòstics i ha caigut davant el coreà Kilsang Moon per 4 a 3 després d’ arribar al punt d’or en la categoria masculina -58 kg.

Idèntica sort a patit Leyre Matute (-67 Kg), davant Gulnafis Aitmukhambefova de Kazakhstan pel mateix resultat (4 a 3) mentre que l’ argentí Sebastian Crismanich s’ha imposat a Nicolás García (-78 Kg) per 7 a 2.

I finalment, Laura Urriola que tot i passar ronda davant la representant de Ucraïna Kateryna Abdrashytova per 7 a 0, ha caigut en quarts de final davant la xinesa Shu-Chun Yang per 2 a 1 en femení -51kg.

Classificacions finals – 51 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Classificacions finals – 67 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Classificacions finals – 58 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.
Classificacions finals – 78 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.

Lliguetes – 51 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Lliguetes – 67 kg en Femení del Dissabte AQUÍ.
Lliguetes – 58 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.
Lliguetes – 78 kg en Masculí del Dissabte AQUÍ.

Demà diumenge una nova oportunitat. Aquest cop per Estefania Hernández (-63 kg), Elena Gomez (+72 kg), Leandro Jurado (-72 kg) i Rafael Gregorio (+84 kg).