dimecres, 27 d’octubre de 2010

5è Open Nacional L’Alcora- Marina d’Or


Tal com apuntava ahir Taekwondo Banyoles, el 5è Open Nacional L’Alcora-Marina d’Or escalfa motors amb molta il.lusió.
S'apropa la gran cita del diumenge en què la gran participació d'esportistes ha obligat a l'organització a començar el campionat una mica abans del previst inicialment, per poder absorbir sense problemes l'allau de competidors.

Confirmats 567 inscrits dels següents clubs:

Clubs d’Espanya:
Koryo (Murcia), Tecnificació Murcia, Taekwondo Joan's (Catalunya), Sipchin (Castella-. La Maxa), The Masters (Euskadi), Escuela de Taekwondo Castejón (Navarra), Toledo Dong Yang (Catalunya), Doyan (Euskadi), Seul (Zaragoza), Jan-Su Figueres (Catalunya), Taekwondo Nazaret (Catalunya), Chong-Mallorca (Balears), Taekwondo Garrapinillos (Aragó), A. Muñoz (Madrid), Damian (Catalunya), Taekwondo Avellaneda (Catalunya), Seul-Rubi (Catalunya), Hermanos Argudo (Catalunya), Taekwondo M. Diez (Alcañiz-Aragó), Yamasuki (Aragó) i Taekwondo Bardon (Guadalajara).

Clubs de la Comunitat Valenciana:
Alcacer, Cano, Subak, Chong Do Lee, Navarrete, Gimnasio Chang, U. Valencia, Manzanera, T.C.H. Alcoy, D. Olimpo Sedavi, D. Zafrilla, Paterna, Catral, Cheste, Al Moo Kwan Sueca, Ferreruela, La Marina, D. Fernando, Granjo, Virgilio, Han, ESVAT i Distrito-10.

Referent a la competició, les categories Cadet, Junior i Sènior utilitzaran petos electrònics de la marca Daedo. Els Pre-cadets ho faran amb protectors electrònics de la casa Adidas.

Horaris i Pistes:

De 8 a 13'30 - Pistes 1, 2 i 3, categoria Cadet.
De 8 a 13'30 - Pistes 4, 5 i 6, categoria Pre-Cadet.
De 13'30 a 19 - Pistes 1, 2 i 3, categoria Sènior.
De 13'30 a 19 - Pistes 4, 5 i 6, categoria Junior.

Des de l'organització es fa èmfasi en recordar i tenir en compte del canvi horari en la matinada del diumenge. Torna l'horari d'hivern i els rellotges cal retardar-los una hora: passaran de les 3 a les 2.

Us deixem els enllaços corresponents:

La circular del Campionat AQUÍ.
Les Lliguetes AQUÍ.
(*Nota:  Actualitzat l’enllaç a les lliguetes amb el sorteig definitiu i les modificacions corresponents després del tancament del termini d’inscripcions)

Per qualsevol consulta us recomanem accedir a la Wed del Club Deportivo Granjo AQUÍ.
 

Taekwondo: Els Propers Campionats (II)

Ja hem sortit de dubtes. Al menys en part. Després de la nostra darrera entrada, la F.E.T. a través del blog "Alta competición" ha fet públics la llista dels participants d'aquest immediat campionat d’Europa per equips a Bakú i de la quarta copa del Mediterrani a celebrar la primera setmana de novembre.

Els seleccionats per aquest cap de setmana a Bakú són:

Masculí:
Javier Marrón (Catalunya) (-58 kg)
Cesar Mari (València) (-68 kg)
Nicolás García (Canàries) (-80 kg)
Jon García (Euskadi) (+80 kg)

Femení
Briguitte Yagüe (Balears)(-49 kg)
Estefanía Hernández (Galícia) (-57 kg)
Tamara Good (Catalunya) (-67 kg)
Rosanna Simón (Canàries)(+67 kg)

Referent a la Copa del Mediterrani els escollits són:

Masculí:
José Luís Méndez (Balears) (-58 kg)
Roberto Lorenzo (Madrid) (-68 kg)
Leandro Jurado (Andalusia) (-80 kg)
Adrián Cabo (Madrid) (+80 kg)

Femení
Laura Urriola (Cantàbria) (-49 kg)
Janira Rivera (Catalunya) (-57 kg)
Eva Calvo (Madrid) (-67 kg)
Noelia Ruiz (Madrid) (+67 kg)

Ressaltar també que el blog “Alta Competición” especifica el següent en relació als convocats:
"Els esportistes convocats per representar a Espanya en la Copa del Mediterrani 2010, a celebrar a Hammamet (Tunísia) els dies 6 i 7 de Novembre, són els campions de la Copa del Rei 2010. En els casos en què aquests no puguin participar seran substituïts pels subcampions de la Copa del Rei."

Agraïm aquesta informació tot i que continuem esperant la confirmació oficial encara pendent per part de la Federació Espanyola sobre el campionat d’Espanya per a Clubs.