dimecres, 27 d’octubre de 2010

5è Open Nacional L’Alcora- Marina d’Or


Tal com apuntava ahir Taekwondo Banyoles, el 5è Open Nacional L’Alcora-Marina d’Or escalfa motors amb molta il.lusió.
S'apropa la gran cita del diumenge en què la gran participació d'esportistes ha obligat a l'organització a començar el campionat una mica abans del previst inicialment, per poder absorbir sense problemes l'allau de competidors.

Confirmats 567 inscrits dels següents clubs:

Clubs d’Espanya:
Koryo (Murcia), Tecnificació Murcia, Taekwondo Joan's (Catalunya), Sipchin (Castella-. La Maxa), The Masters (Euskadi), Escuela de Taekwondo Castejón (Navarra), Toledo Dong Yang (Catalunya), Doyan (Euskadi), Seul (Zaragoza), Jan-Su Figueres (Catalunya), Taekwondo Nazaret (Catalunya), Chong-Mallorca (Balears), Taekwondo Garrapinillos (Aragó), A. Muñoz (Madrid), Damian (Catalunya), Taekwondo Avellaneda (Catalunya), Seul-Rubi (Catalunya), Hermanos Argudo (Catalunya), Taekwondo M. Diez (Alcañiz-Aragó), Yamasuki (Aragó) i Taekwondo Bardon (Guadalajara).

Clubs de la Comunitat Valenciana:
Alcacer, Cano, Subak, Chong Do Lee, Navarrete, Gimnasio Chang, U. Valencia, Manzanera, T.C.H. Alcoy, D. Olimpo Sedavi, D. Zafrilla, Paterna, Catral, Cheste, Al Moo Kwan Sueca, Ferreruela, La Marina, D. Fernando, Granjo, Virgilio, Han, ESVAT i Distrito-10.

Referent a la competició, les categories Cadet, Junior i Sènior utilitzaran petos electrònics de la marca Daedo. Els Pre-cadets ho faran amb protectors electrònics de la casa Adidas.

Horaris i Pistes:

De 8 a 13'30 - Pistes 1, 2 i 3, categoria Cadet.
De 8 a 13'30 - Pistes 4, 5 i 6, categoria Pre-Cadet.
De 13'30 a 19 - Pistes 1, 2 i 3, categoria Sènior.
De 13'30 a 19 - Pistes 4, 5 i 6, categoria Junior.

Des de l'organització es fa èmfasi en recordar i tenir en compte del canvi horari en la matinada del diumenge. Torna l'horari d'hivern i els rellotges cal retardar-los una hora: passaran de les 3 a les 2.

Us deixem els enllaços corresponents:

La circular del Campionat AQUÍ.
Les Lliguetes AQUÍ.
(*Nota:  Actualitzat l’enllaç a les lliguetes amb el sorteig definitiu i les modificacions corresponents després del tancament del termini d’inscripcions)

Per qualsevol consulta us recomanem accedir a la Wed del Club Deportivo Granjo AQUÍ.
 

0 comentarios: