dimecres, 17 de març de 2010

Junior Espanya, Obert Holanda, Tècnica Ripoll...

Tal com us varem dir fa pocs dies, la roda de competicions segueixen comprimint aquest mes de març. La prova la tenim aquesta setmana amb tres de ben diferents.

La primera i més rellevant és el campionat d’ Espanya Junior 2010. En aquesta ocasió la ciutat escollida per aquesta prova és La Pobla de Mafumet.
Serà aquest mateix dissabte dia 20 a partir de les 8 del matí en el pavelló municipal d’aquesta població tarragonina.

La Circular AQUÍ.

El mateix dia comença l’Obert d’Holanda que s’allargarà fins diumenge. Aquest Open també està catalogat com a classe A, entre altres per l’antiguitat del mateix. Aquest any compleix la seva trenta-setena edició, confirmant-lo com un dels grans veterans dins Europa. Desconeixem a hores d’ara si la federació espanyola o algun club de la península hi participa, però desprès del d’Alemanya celebrat aquest darrer cap de setmana més la coincidència, precisament, del junior estatal tenim els nostres dubtes de que així sigui.

La Circular AQUÍ.

I per finalitzar, el diumenge 21 la capital del ripollès acollirà el III campionat de tècnica “Comtal Vila de Ripoll” en les categories infantil i adult.

La Circular AQUÍ.

Sens dubte, un altre bon cap de setmana per els amants del taekwondo.

2 comentarios:

rafa ha dit...

referente al campeonato de tecnica de Ripoll, sabeis si se informara del horario salida a pista de competidores, aproximadamente.
gracias

TaekwondoBanyoles ha dit...

Desconeixem els horaris i com té previst l'organització donar sortida als competidors. De totes maneres en aquests campionats es sol donar prioritat als mes petits.
La resta sol venir condicionat pel nombre de competidors per categoria etc.
T'emplacem a sortir de dubtes trucant al Gimnàs Lee Young Ripoll que amb molta amabilitat segur que et donaran resposta a la teva pregunta.
Telèfon de contacte: 972-704118.
Salutacions i molta sort en el campionat !