diumenge, 14 de juny de 2009

VII Copa Infantil i Cadet d' Andorra : La Crònica

8 ors , 1 plata i 4 bronzes pels representants del gimnàs en la sèptima Copa Infantil i Cadet d’ Andorra.
Els ors en infantil han estat per Presentación Martinez desprès de guanyar a Claudia Triviño (Balmes Rubi) per 3 a 1 i a Andrea Gonzalez per 5 a 0. Neila Belkhir al guanyar a Belen Cansino (St. Cristòfol) per 9 a 3. Izan Harinero al guanyar primer a Joel Valiente (Last Round) per 7 a 2 i a Edgar Cruz (Andorra) per 4 a 3. Soufiane Belkhir per decisió arbitral després de acabar el combat en empat a 5 contra Arnau Gomez (Andorra) i per retirada de Fabrizzio Monteagudo (Andorra), i finalment, Oualid Aliba al guanyar primer al representant del Damian per 8 a 0 i superar a Alex Arche (Damian) després de que aquest es retirés. L’ únic bronze en infantil a estat per Yousra Belkhir que ha perdut per 2 a 6. Destacar la participació de Felipe Martinez que en la seva primera participació en un campionat ha perdut per decisió arbitral davant Pepe Rivera (TCA) després de empatar a 2.
En categoria Cadet els ors han estat per José Luis Lupiañez al guanyar a David Losada (Seul) per 8 a 1, Alex Falgas al superar a Dani Turon (Seul) per 11 a 0, tot seguit a Kepa Arpe (Garriko) i finalment i per decisió arbitral desprès del 6 a 6 a Braian Ortiz (Sant Cristòfol). En femení, Soumaya Belkhir ha passat ronda davant Ariadna Perez (Garriko) per 10 a 3 adjudicant-se la final davant Aitana Perez (Garriko). La única plata ha estat per Anna Planella després de caure amb Paola Hritiuc (Damian) per 5 a 3 i els 2 bronzes per Boulaye Diarra desprès de guanyar a Sergio Moreno (Seul) per 12 a 6 i perdre davant Eric Cruz (Andorra) per 5 a 2 i per Khalid Aliba que ha caigut amb un ajustat 5 a 6 contra Aniol Salanova (Jorsan). El gimnàs s’ha proclamat subcampió per equips en la categoria cadet.

El campionat organitzat pel Taekwondo Club Principat i la Federació Andorrana de Taekwondo i el Ministeri d’Educació, Formació professional, Joventut i Esports d’ Andorra i el Comú d’Escaldes-Engordany també ha tingut la col·laboració d’alguns establiments comercials d’ Andorra que han ofert als més menuts -a més de la corresponent medalla- uns detalls que han fet les delícies dels més petits.
També estava previst -en principi- que en categoria cadet es fessin lliguetes en els grups de tres participants, però al final l’organització ha decidit no fer-les per no sobrepassar la durada prevista del campionat.
Fent-nos ressó també de la poca experiència dels arbitres centrals (sobretot les pistes 1 i 2). Tot i que la manca de unificació de criteris han provocat que en cap de les tres pistes s’ apliqués el mateix barem del reglament per jutjar als competidors, alguns dels àrbitres s’han erigit en el centre de l’ atenció provocant lamentables situacions que han demostrat la seva poca imparcialitat. A vegades, alguns no se’n adonen de que els veritables protagonistes en aquestes categories són els joves competidors i el espectacle que generen.

Us deixem els resultats AQUI.

0 comentarios: