dijous, 18 de juny de 2009

SUB-21. Confirmació d' Edats i Pesos

Ens hem assabentat avui gràcies a Taekwondo Arrigorriaga de la no acceptació per part de la europea de la proposta espanyola de modificar els pesos.
Amb la confirmació per part de la E.T.U. dels pesos en la categoria Sub-21 (que finalment queden tal com estaven en el darrer campionat d’Espanya Sub-21 del 2008), es desestima la proposta iniciada fa mesos per part de la F.E.T. en que es defensava entre altres, mantenir vuit categories en contra de les 9 actuals suprimint l’últim pes sènior (masculí +87 i femení + 73) i afegint-hi 2 pesos més (masculí -50 i femení – 43).
Encara que això ha trencat amb l’avançament dels pesos per a Catalunya que varem fer abans d’ ahir, la Federació Catalana ja ha corregit oportunament en la seva circular aquestes dades adaptant-les a la resolució de la E.T.U.

Els pesos doncs, queden de la següent manera:

Les edats: Nascuts en els anys 1993-1992-1991-1990 i 1989.

També tindrem que estar atents sobre la utilització dels protectors electronics. Tot i que la Federació Catalana de Taekwondo te previst utilitzar els Adidas (teòricament els que es faran servir en l' estatal), sorprèn tant la decisió de la valenciana al apostar en el seu sub-21 pels Daedo com la nota informativa de la espanyola on textualment diu:
“Així mateix, podreu veure que en el E-mail es diu que els petos a utilitzar en aquest campionat seran els Adidas, no obstant això, la FET intentarà que finalment es puguin realitzar amb els nous petos Daedo, ja que se segueix negociant amb la E.T.U...”

Us deixem l’enllaç de la FET amb aquesta notícia publicada avui 18 de juny i que curiosament porta la data del dilluns, dia en que precisament vàrem contactar amb la espanyola (igual que el divendres 12 ) i ens varen respondre que encara no en sabien res.

La notícia de la F.E.T. AQUÍ.
La nota aclaridora (publicada en la web de la Federació valenciana) de la F.E.T. referent a la proposta a la E.T.U. sobre els pesos AQUÍ.

0 comentarios: