dimarts, 16 de juny de 2009

Reflexions sobre els Protectors Electrònics (II). Avui la Decisió Final ?

Continuen els tira i afluixa en les qüestions dels protectors electrònics.
Si fins ara tothom era conscient de que les inversions efectuades per totes les marques (unes amb més pressupost que altres), eren l’excusa perfecte per entrar en una espiral de interessos on s’anava marejant contínuament la perdiu, no deixa de ser sorprenent la “retirada” a mitges d’Adidas (uns aposten per una jugada estratègica i altres per la obligatorietat de fer millores en els seus petos). L’ entrada en escena tant dels Daedo (molt més efectius que els primers) com dels KP&P (amb la corresponent pressió mediàtica que poden generar aquests últims al ser de Corea) han desplaçat en segon terme els qui fins ara tenien la paella per el mànec, els també coreans Lajust.

Segons les fonts de Mookas :

“L’anunci sobre l’ús de la electrònica para el pròxim Campionat del Món de Taekwondo en Dinamarca el proper octubre (que s’ havia de fer inicialment el dia 12 de juny) s’ha posposat fins el dia 16 de juny. És una decisió important per la Federació Mundial de Taekwondo ja que aquesta pot decantar la balança per si s’utilitzaran durant els propers Jocs Olímpics de Londres 2012 els protectors electrònics.

Alguns especialistes en Taekwondo diuen en relació amb aquets fets que la raó per la que la WTF ha aplaçat la seva decisió és per que no confia en l' ús de la electrònica per un esdeveniment important."

Veien el tarannà del fets, tot ens fa témer que continuarem immersos en aquests mars de dubtes fins que la lògica demostrable passi per davant dels interessos i pressions particulars. Mentre, només ens queda seguir atents i a l’expectativa per veure com acaba tot aquest enrenou...

La Notícia en el seu context original de Mookas (en Anglès) AQUÍ.
Notícia relacionada sobre els progressos de KP & P (en Anglès) de Mookas AQUÍ.
La carta del Director d’Adidas a la WTF per proposar un criteris mínims en la elecció i utilització dels protectors (en Anglès) AQUI.

0 comentarios: