dijous, 6 d’octubre del 2011

Campionat d’Europa Junior de Taekwondo 2011. El Primer Dia: Suarez Medalla de Bronze.


Alejandro Suarez (-63 kg) aconsegueix la primera medalla per la delegació espanyola en la divuitena edició del Campionat d’Europa Junior. 
El català, una de les grans fermes promeses del taekwondo espanyol, s’ha plantat en semifinals després de superar en preliminars al representant de Moldàvia  Andrei Brajnicov per 12 a 9 i al croat Divijan Martin Kelava per 10 a 5. En semifinals, el turc Yusuf Kocaman s’ha imposat Suarez per 4 a 6. Bon paper del de Darnius que continua amb fermesa fent-se un lloc dins el món del taekwondo.
No han tingut tanta sort la resta de representants d'avui:
En masculí, Sergio Fernandez (-55 kg) ha superat al representant austríac Selim Oeztuerk per 11 a 1, però ha caigut davant d’israelià Ron Atias per 9 a 12.
En femení Laia Martinez (-52 kg) ha caigut contra la representant de Rússia  Anfisa Samokhvalova per 1 a 11, mentre que Nicole Marquez (-59 kg) ha perdut en el segon combat contra la croata Marija Stetic (4 a 18) desprès de superar en el primer a la holandesa Dominique Bloemberg per 14 a 10.
Els Enllaços:
Els podis d’avui AQUÍ.
Les Lliguetes amb els resultats AQUÍ.
Totes les Lliguetes/sorteigs del Campionat AQUÍ.

Demà el torn per Ruben Echarte (-45 kg), Cristian Soriano (-48 kg), Cristian Alvadalejo (-51 kg) en masculí. En femení les opcions seran per Belen Gonzalez (-42 kg) i Estefania Lopez (-46 kg).