dimarts, 1 de març de 2011

El Taekwondo Becat per l’ A.D.O. 2011

Aquest passat 24 de febrer es va celebrar en la seu del Comitè Olímpic Espanyol la junta directiva i assemblea general de l’associació d’esports Olímpics (A.D.O.) i, entre altres qüestions, es va aprovar el llistat de becats per aquest 2011.

El Programa ADO per a Londres 2012 beca als millors esportistes per preparar-los per la propera cita olímpica que tindrà la seva seu central en la capital del Regne Unit.

El taekwondo també rep de l’estat el reconeixement explícit de l’esforç i del treball realitzats en aquest darrer any i gràcies als èxits esportius aconseguits, 8 taekwondistes del panorama estatal han estat premiats amb beques de diferents quanties.

Englobats tots dins el grup I, encapçala la llista la balear Briguitte Yagüe Enrique (-49 kg), seguida de l’empordanès Joel Gonzalez Bonilla (-58 kg) i la palmera Rossana Simón Alamo (+73 kg).
Els tres estan en la categoria M1, la que dona la màxima quantia (60.000 euros).

El canari Nicolas Garcia Hemme (-80 kg), està en la categoria M2 (50.500 euros), la gallega Andrea Rica Taboada (-57 kg) en la M3 (45.000 euros), el basc Jon Garcia Aguado (-87 kg) en la D2 (30.500 euros), la gallega Lúa Piñeiro Devesa (-67 kg) en la D4 (24.000 euros) i tanca la llista dels becats en taekwondo la també gallega Estefanía Hernandez Garcia (-67 kg) dins la categoria E amb 12.000 euros.

Us deixem l’enllaç al document amb tots els noms i les quanties classificades per esports AQUÍ. 
 
I els Criteris per obtenir les Beques AQUÍ.
 

3 comentarios:

Anònim ha dit...

Buen trabajo,buena búsqueda y gracias por compartir y hacer públicas noticias que muchas veces pasan desapercibidas..
Mis felicitaciones por las informaciones de su blog.
Un gran saludo desde Canarias.

Anònim ha dit...

Hola. Com a practicant i competidor, segueixo habitualment les vostres cròniques. He llegit l’entrada i m’ha agradat molt poder assabentar-me d’aquestes beques. Ja sé que només parleu del nostre esport, però potser es podia haver arrodonit explicant també la de la resta d’esportistes catalans que han estat becats…
Salut i peles -Jordi-

TaekwondoBanyoles ha dit...

Hola Jordi. Com molt bé dius tu, som un Blog de Taekwondo i tot i tenir en principi confeccionat l’esborrany de publicar un resum sobre tots els catalans i els diferents esports, varem creure convenint no fer l’entrada tant extensa i centrar-nos només amb els qui practiquen aquest esport, tant de Catalunya com de la resta d’Espanya.
Creiem que amb els enllaços inserits, facilitem força bé a tothom sobre qui i en quins esports s’han aconseguit aquestes beques.
Tot i això, moltes gràcies per posar-te amb contacte amb nosaltres i t’animem a que continuïs fidel amb les teves visites.
Salutacions Josep Mª.