dilluns, 31 de maig del 2010

Campionat d’Espanya Cadet i Sub-21. El Dia Desprès.

La Foto del Podi en categoria Cadet i gall masculí gràcies a Taekwondo Arrigorriaga: Àlex Falgas flanquejat per Kepa Arbe, Sergi Maeso (València) i Miguel Cobas (Galícia).

Després de les dues jornades de competició, els resultats aconseguits pels representants del gimnàs ha estat positiva: De sis possibles medalles, tres han estat para pels representants del club i, encara que ens hagués agradat que tots aconseguissin la desitjada medalla, l’or en cadet i les dues plates en junior han reafirmat que el paper realitzat ha estat l’acord amb el que alguns defensem fa temps amb convicció.

Temps haurà perquè a la resta el destí els posi allà on es mereixen, avui, però, toca parlar sobretot, del brillant guanyador en categoria cadet.

Àlex Falgas s'ha proclamat guanyador en gall al superar en els 5 intensos combats que ha disputat als seus contrincants.

Després que en aquest últim any la sort no l’hagi acompanyat i que les coses no acabessin de donar els fruits que nosaltres sabíem que es podien assolir, un exuberant Falgas ens ha regalat el millor premi que un pot desitjar.

La medalla d’or que de amb molt d’esforç s’ha penjat al coll és mèrit només d'ell i en molta part dels seus familiars i amics que no han deixat d’animar-lo en la seva recerca perseverant de l’èxit. Per aquesta raó nosaltres també ens la volem fer una mica nostra pel significat, valor i il.lusió que representa en les seves aspiracions en aquest esport.

Constant i pacient ha hagut de suportar moltes adversitats i cops, amb el contratemps afegit que la sort li ha donat l’esquena. Finalment, les coses s’han posat en el lloc que es mereixen i no ha estat la casualitat el que ha fet que Àlex Falgas es dugués la primera posició en aquesta categoria.

Primer davant del representant de Madrid (6 a 2), segon contra el de Castella-La Manxa (5 a 2), tercer contra La Rioja (8 a 0), quart contra Galícia (10 a 7) i cinquè contra Euskadi (9 a 4).

De tot cor, i des de aquestes ratlles, una càlida felicitació per un dels joves més carismàtics del gimnàs.

D’ Alejandro Suarez poca cosa podem afegir per ampliar els qualificatius que darrerament ens ha obligat a plasmar gràcies al seu estil. El de Darnius s’ha plantat en la final en la categoria gall en sub21 i tot i no assolir la primera posició ha tornat a justificar on és capaç de arribar amb el seu taekwondo. Ho demostra el fet de haver aconseguit la plata desprès de superar al representant de València per 11 a 8, al de Madrid per 6 a 5, al de Andalusia per 9 a 3 i caient contra Galícia per la mínima (9 a 10).

Finalment la segona medalla de plata l’ha aconseguit Malen Bonilla. També en Sub-21 i en categoria gall, l’empordanesa becada en el centre d’alt rendiment de Madrid, ha pogut disputar la final al superar a Galícia en un ajustat combat (1 a 0), tot seguit a Andalusia (10 a 5), en semifinals contra Catalunya (3 a 2) havent-se de conformar amb la plata davant també Catalunya després del 1 a 3 .

Destacar la participació de tres esportistes més en aquests dos campionats. En cadet masculí José Luis Lupiáñez (Gall) ha caigut en preliminars contra Andalusia per 6 a 9, mentre que en femení Zaira Harinero ha fet el mateix per 6 a 7.

En Sub21, i després de pujar de pes en l’últim moment, la banyolina Odette Quintana no ens ha pogut regalar la medalla i ha caigut en preliminars davant la representant de la Rioja per la mínima (2 a 3).

Us deixem l’enllaç a la Web de la FET amb els resultats oficials:

Categoria Cadet AQUÍ.
Categoria Sub-21 AQUÍ.