dijous, 27 de maig del 2010

Campionat d’Espanya Cadet i Sub-21 2010.

El Campionat d’Espanya Sub-21, conjuntament amb el Cadet, deixen aparcada (al menys momentàniament) la polèmica generada per la decisió de la Unió Europea de Taekwondo sobre els pesos i anys que es permet (o es prohibeix, depenent des de quin costat es miri) competir precisament en la categoria de menys de vint-i-un anys.

Ara toca centrar-se exclusivament en l’àmbit esportiu, perquè aquest darrer cap de setmana del mes de maig (dissabte 29 i diumenge 30) i en el pavelló ”Ducs de Palma” de la ciutat de Pilar de la Foradada (Alacant) tindrà lloc, i d’una manera conjunta, els campionat d’ Espanya Cadet i Sub-21.

El gimnàs ha aconseguit classificar en aquesta ocasió, 5 esportistes del Empordà i 1 del pla de l’Estany.
Tots surten amb la il.lusió i l’esperança de aconseguir el desitjat metall entre els 258 inscrits en cadet i 215 en Sub-21:

En cadet, José Luis Lupiañez i Alex Falgas competiran en gall, mentre que Zaira Harinero ho farà en ploma.

En Sub-21 Alejandro Suarez lluitarà en gall de la mateixa manera que ho farà en femení Malen Bonilla.
L’ única representant de Banyoles, Odette Quintana, intentarà oblidar-se de la lesió que la mantinguda apartada de les competicions durant quasi un any, demostrant que la progressió en aquest esport continua en bon camí dins la categoria mini mosca.

Us convidem a accedir a la Web de la FET on a part d’altres enllaços disponibles podreu trobar més informació sobre aquest dos campionats.

Us deixem l’enllaç que creiem més rellevant (fins ara) sobre els dies, horaris i pistes (són orientatius) de competició AQUÍ.