dimarts, 12 de gener del 2010

Salou acollirà el I Open Taekwondo Catalunya 2010.

Segons decamp.cat, avui s’ha signa el conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Taekwondo i l’Ajuntament de Salou.

“La Federació Catalana de Taekwondo i l'Ajuntament de Salou han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per tal d'organitzar al pavelló esportiu municipal la primera edició de l'Open Taekwondo Catalunya - Salou 2010.
Aquesta competició es celebrarà durant el darrer cap de setmana de març, els dies 27 i 28, i hi tindran cabuda participants de entre 6 i 14 anys en les modalitats tant masculina com femenina, acollint Pumses i Combat.
La primera edició acollirà 1.000 competidors, els quals provindran exclusivament de Catalunya i el Principat d'Andorra. En total, però, es preveu que unes 4.000 persones es desplacin fins al municipi durant aquest cap de setmana.
Entre els objectius d'aquest primer Open hi ha el de fomentar la interrelació entre els diferents taekwondistes, que a banda de la competició també podran gaudir de diferents activitats lúdiques i gratuïtes paral·leles a l'Open.
L'elecció de celebrar aquest esdeveniment a Salou ha sorgit degut a que, tal com ha explicat el representant de la Federació Catalana de Taekwondo, Clemente de la Fuente, "Tarragona és la demarcació on hi ha un major nombre de llicències, amb 1.400". L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que el consistori invertirà 20.000 euros en aquest esdeveniment esportiu. Cal recordar, també, que el cap de setmana previ a l'Open de Taekwondo, es celebrarà també a Salou el campionat d'Espanya de Karate, amb la presència d'esportistes de 19 comunitats autònomes, amb més de 350 competidors.”

L’ Enllaç a la Web delcamp.cat AQUÍ.

I la Web creada per aquest esdeveniment AQUÍ.