dimecres, 21 d’octubre del 2009

Campionat del Món de Taekwondo: La Premsa de Casa

Joel González (quart per l’esquerra) i Javier Marrón (cinquè per l’ esquerra) durant la recepció al Consell Superior d’ Esports aquest dilluns dia 19. En el centre, el secretari d’estat per l’esport Jaime Lissavetzky (foto F.E.T.)

Si destacàvem la rellevància del fet que dos gironins hagin participat i representat Espanya en un mateix Campionat de Món i el paper realitzat pels dos esportistes empordanesos, no seria de justícia que després de gran fita, a casa se'ls ignorés.

El reconeixement l’ hem pogut llegir a través de diaris esportius espanyols i mitjans de comunicació aquests darrers dies (a hores d'ara encara ho continuen fent), sobre l'actuació dels catalans. Tot i que ens hauria agradat veure'ls i sentir algun comentari sobretot per la televisió pública catalana (TV 3), sembla que aquesta basi els esports només amb el futbol, el bàsquet o la fórmula 1 (entre pocs altres més).

Per sort, n’ hi ha que si entenen el que significa el treball, l'esforç i el sacrifici (molt sacrifici). Quedar Campió del Món i tercer no succeeix cada dia en un esport tan difícil i elitista i així ho han entès des del Punt Diari.

Us recomanem que llegiu les noticies per l'ordre que van sortir publicades:

09-10-2009 AQUÍ. (Terra de Lluitadors)
16-10-2009 AQUÍ. (Joel González, Campió del Món)
17-10-2009 AQUÍ. (Javier Marrón s’ afegeix a la festa)
21-10-2009 AQUÍ. ( L’entrevista i...)

El setmanari empordanès Hora Nova també s’en ha fet ressò. Les seves cròniques:

16-10-2009 AQUÍ. (Joel González, Campió del Món)
21-10-2009 AQUÍ. (González i Marrón tornen a situar...)