dijous, 2 de juliol del 2009

Universíada d' Estiu 2009. El Segon Dia

Excel·lent paper en Pumses el realitzat per Laura Kim i Mikel Martinez.

Si en el primer dia de competició no es va deixar escapar l’oportunitat de classificar-se per semifinals, en aquest segon (avui dijous) han demostrat el molt bon moment de forma en que es troben. Els qui, ara per ara, són considerats dels millors executors de la tècnica en Espanya, han passat a les rondes de finals desprès de acabar el primer dia de competició en segon lloc respectivament.

Feta la tria dels més destacats, només quedava esperar que els dos espanyols rematessin la brillant feina feta el dimecres, i quasi a estat així per Mikel Martinez que aconsegueix la 4 posició en individual masculí (8.24) a només una dècima del tercer lloc i a 10 dècimes de la primera posició aconseguida per Kisung Lee (8.34), el representant de Corea.
Ens em hagut de esperar un xic més per saber el paper de la representant femenina en aquest campionat, i l’ espera ha valgut realment la pena.

Laura Kim s'ha penjat l’or (8.03) al superar precisament a la que ahir va aconseguir més puntuació en semifinals, la coreana Chorong Hwang (8.00).

En quant al resultats en la modalitat de duo, Laura Kim i Mikel Martinez han continuat donant la darrera alegria al acabar la jornada amb un altra toc de qualitat: Quedar també primers en Duos al superar en la classificació a la Xina, Vietnam i Corea.
Sens cap mena de dubte: Un gran dia per la tècnica espanyola.

Els enllaços dels resultats en Pumses:
Resultats finals en Femení del Dijous AQUÍ.
Resultats finals en Masculí del Dijous AQUÍ.
Resultats finals en Parelles del Dijous AQUÍ.
Resultats finals en Trio Femení del Dijous AQUÍ.
Resultats finals en Trio Masculí del Dijous AQUÍ.

Demà la estrena en combat amb la participació de Franco Rodriguez Gonzalo, Cesar Mari Puerta, Beatriz Bravo Zambrano i Zulema Diaz Lopez.