dimecres, 2 de novembre del 2011

Campionat de Taekwondo de Catalunya Infantil de Competició.

La vint-i-setena edició de la fabrica de futurs campions catalans de taekwondo celebrada aquest diumenge dia 30 d’octubre dins el marc del Pavelló Poliesportiu de la Mar Bella, ha finalitzat amb un balanç molt positiu en quantitat de metalls. 
De les 14 possibles medalles que es podien aconseguir, 11 han estat pels components del Gimnàs de Figueres. Concretament 3 ors, 1 plata i 7 bronzes. 
Primeres posicions per Francisco Gonzalez (Grup B, 25-28 kg), Soufiane Belkhir (Grup E, 33-37 kg) i Nerea López (Grup D, 29-33 kg). 
La única medalla de plata ha estat per Felipe Martinez (Grup A, 28-31 kg). 
Els bronzes els han aconseguit Felipe Molina (Grup A, 23-25 kg), Oscar Ramirez (Grup B, 28-31 kg), Izan Harinero (Grup D, 34-37 kg) i Pau Gonzalez (Grup D, 46-49 kg) en masculí. Judit Diaz (Grup B, 34-37 kg), Isabella Molina (Grup C, -28 kg) i Sofia Viana (Grup E, 41-44 kg) ho han fet en femení.
Tot i el seu treball, els empordanesos Jonathan Casado (Grup E, 41-45 kg) i Prese Martinez (Grup D, 47-51 kg) no han pogut aconseguir medalla, igual que el banyolí Boulaye Diarra (Grup G, 49-53 kg). 
El petit dels Diarra (4 vegades campió de Catalunya en aquesta modalitat) no pogut revalidar i defensar el títol degut, en part, al pèssim arbitratge que ha patit. 
Bolulaye ha estat l’únic representant del Pla de l’Estany en el Campionat de Catalunya Infantil en aquesta segona edició del 2011. Els qui hem viscut en aquests darrers anys, la intensitat, el somni i la creença amb aquest esport tant minoritari a Banyoles, esperem i desitgem que aquesta única participació (ens tenim que remuntar fins el 2002 per retrobar-nos amb un sol participant) es tradueixi amb un nou cicle d’esportistes novells que continuïn amb la mateixa il·lusió i amb un esperit renovat, el llegat de tots els qui, amb molt de sacrifici, els han precedit.
Els Resultats Oficials AQUÍ.