divendres, 27 de maig del 2011

Taekwondo. L’Altra Cara de Joel Gonzalez.

Si la setmana passada el programa de les tardes de Tv3, “Divendres”, va visitar i va realitzar part del seu Magazine des de Banyoles, en aquesta l’equip s’ha desplaçat a Sant Cugat de Vallès. Entre moltes altres coses, parlar d’aquesta ciutat, per a un esportista és relacionar-la directament amb el Centre d’alt Rendiment.

I lògicament, el C.A.R. ha quedat al descobert gràcies a Espartac Peran i a la inestimable col·laboració de dues grans figures de l’esport català. Entre ells conjuntament amb un intrèpid reporter (Miki Esparbé) que s’ha atrevit amb el taekwondo, ensenyen a molta gent que desconeix aquest centre com és i com i viu un esportista.

Dos grans campions catalans que no mereixen cap tipus de presentació: D’una banda Gemma Mengual i per l’altre un obert i sincer Joel Gonzalez us faran passar una bona estona descobrint com són, que pensen i com es munten una jornada “normal”.

No tens excusa. Són vint minuts intensos on un s’adona que els nostres ídols són, abans de res, persones humanes. Impressionant veure el tarannà tant de la Gemma com d’en Joel en una entrevista memorable, informal i desenfadada que mostren en aquest vídeo la gran personalitat que desprenen.
Clica Sobre la imatge per Accedir al Vídeo