dimarts, 3 de maig del 2011

Campionat del Món de Taekwondo. El Tercer Dia


Una Imatge val més que mil paraules: Gonzalez celebrant la victòria d’ahir (Foto W.T.F.). Una instantània que ens agradaria que es repetís més sovint, malauradament, la jornada d’avui ha estat pèssima per les aspiracions espanyoles d’esgarrapar el desitjat bronze que doni el pas a poder disputar semifinals.

José Carregal, Andrea Rica i Estefania Hernandez es sumen a Laura Urriola, Raquel Menendez i Nicolas Garcia i deixen al combinat espanyol en blanc i sense opcions a poder aconseguir més medalles.

Andrea Rica (-57kg) ha superat en preliminars a l’australiana Jessica Jordan per 3 a 1, a la sueca Jennifer Agren per 2 a 0 però ha caigut contra la francesa Marlene Harnois per 0 a 7.

Estefania Hernandez (-62 kg) s’ha imposat a la representant de Kazakhstan Zhadyra Kospagarova per 5 a 4 però tot seguit a perdut contra la xinesa Lin Jo Wei per 9 a 3.

Jose Antonio Carregal (-68 kg) ha caigut en preliminars contra el grec Georgios Michailidis per 5 a 10.

Després de finalitzar els tres pesos d’avui i disputar-se ja 5 finals, el medaller està bastant repartit. La Xina lidera el rànquing gràcies a un or, una plata i un bronze. Espanya amb un or i un bronze, Iran, Croàcia i Anglaterra tanquen les primeres posicions amb els seus respectius ors. El país amfitrió, Corea, es té que acontentar (momentàniament) amb dos bronzes. Tancarem amb una curiositat: Marroc no haurà aconseguit cap or, però s’ha colat en els podis en tres ocasions (una plata i dos bronzes).

Demà el torn per :

Adrian Cifuentes (-54 Kg)
Raúl Martínez (-74 Kg) 
Elaia Torrontegui  (-46 Kg)

Les Lliguetes amb tots els Resultats i Classificacions AQUÍ.
La Web Oficial AQUÍ.