divendres, 1 d’abril del 2011

Taekwondo: Campionat d’Espanya Cadet 2011.

Malauradament i com és habitual massa sovint en aquest esport, la manca d’informació provoca malestar entre el col.lectiu alhora que és una mala font creativa de rumors.
Hem sentit de diferents colors i grandàries, però amb l’experiència d’altres anys i veient com acaba sempre tot l’enrenou, hem preferit mantenir-nos al marge fins que oficialment, qui tingués l’obligada potestat de comunicar-ho, ho fes.

I després del parèntesi en que l’open d'Espanya va absorbir tota la maquinaria federativa, avui finalment la federació espanyola de Taekwondo ha fet publica la data i lloc del campionat d'Espanya en categoria cadet.

Serà el proper 28 de maig (el calendari de l’espanyola apuntava inicialment el 9 d’abril) a la ciutat segoviana de Cantalejo.

Ara com ara no hi ha circular disponible, però si se sap que “totes les persones acreditades del campionat podran fer ús de la piscina municipal climatitzada”...

Esperem que en breu la F.E.T. doni informació més rellevant sobre l’últim escull que tenen que afrontar els competidors per classificar-se per anar al europeu a Tblisi (Geòrgia) a disputar entre el 7 i el deu de juliol d’aquest 2011.