dilluns, 28 de febrer del 2011

XXVI Campionat de Catalunya Infantil de Competició. Els Resultats

Celebrat aquest diumenge 27 de febrer a Barcelona, els de Banyoles aconsegueixen una medalla d’or, una de plata i una de bronze.

Boulaye Diarra suma la tercera medalla d’or consecutiva en el seu darrer any en aquesta categoria: enquadrat en el grup G (49-53 kg) i amb tres combats, el petit dels Diarra s’ha imposat amb intel.ligència als seus rivals.

La medalla d’argent ha estat per un novell. Marc Hernandez (Grup A, 23-25 kg) que s’estrenava en una competició i ho ha fet aconseguint aquesta meritòria segona plaça.

El Bronze se l’ha penjat la Mariama Sibine (Grup C, 31-34 kg) que en un ajustat combat i per un punt no ha pogut disputar la final.

Destacar també el paper de Oriol Pino (Grup B, 28-31 kg) que en la seva primera participació en un campionat ha donat bones sensacions però li ha faltat una mica de sort.

Per la seva part, els representants de Figueres han tornat a casa amb nou metalls més, tres d’or i sis de bronze

Medalles d’or pels germans González, Francisco (Grup B, -25 kg) i Pau (Grup D, 43-46 kg) i per Soufiane Belkhir (Grup E, -33 kg).

Bronzes per Felipe Molina (Grup A, -23 kg), Felipe Martínez (Grup A, 25-28 kg), Izan Harinero (Grup D, 31-34 kg), Jonathan Casado (Grup E, 37-41 kg), Isabella Molina (Grup C, -28 kg) i Sofia Viana (Grup E, 37-41 kg).

Destacar també la participació de Judith Diaz (Grup B, 28-31 kg), Nerea López (Grup D, -29 kg), Presentación Martínez (Grup D, 47-51 kg), Naila Belkhir (Grup E, +59kg) i Oscar Ramírez (Grup B, 25-28 kg).

Com sempre, destacar la gran quantitat de participants (uns 800) de tot Catalunya i Andorra que conjuntament amb el públic han fet una festa aquesta prova esportiva.

Els Resultats Oficials AQUÍ.