dissabte, 19 de febrer del 2011

Taekwondo: Espanya versus Xina.

Si estiguéssim davant una consola, podríem definir aquest xoc com “Spain versus Xina”, com si fos un d’aquells videojocs que durant aquests últims anys, molts han espremut en les seves hores d’oci.

Però això, imaginativament, no és el que pugui semblar.

Aquesta concentració o intercanvi (que és realment el que s’efectua) va molt més lluny del que es pot amagar darrere del títol en què hem obert aquesta entrada.

És el primer fruit de l’acord en què van arribar el president de la Federació Espanyola de Taekwondo, el senyor Jesús Castellanos i el seu homòleg xinès, el senyor Zhao Lei.

Amb una durada prevista de tres anys, s’estableix un programa de cooperació entre les dues nacions en què realitzaran concentracions entre elles i, a més, participaran en les competicions internacionals que es facin en qualsevol dels dos països.

Aquest primer intercanvi de cares a la preparació per al campionat del món del proper mes de maig tindrà, també, resposta xinesa amb la participació del seu equip en el proper Open d'Espanya

Us deixem la llista dels vint-i-tres escollits que des de aquest 18 fins el 27 de febrer han desfet les maletes en la seva estada a la capital xinesa:

Les noies: Elaia Torrontegui, Brigitte Yagüe, Laura Urriola, Andrea Rica, Katia Calvar, Eva Calvo, Tamara Good, Raquel Menéndez, Elena Gómez i Rosana Simón,

I els nois: Adrian Cifuentes, Joel González, Jose Luis Mendez, Javier Marrón, José Francisco Ramírez, José Antonio Carregal, Cesar Mari, Raúl Martínez, José Luis Cruz, Nicolás García, Jon García, Aram Muñoz i Adrian Cabo.

També ens hem assabentat que han caigut de la llista per malaltia o lesió Estefania Hernández, Sandra Lorenzo, Mikel Bernal i Jaume Martínez.

Esperem en breu la nota informativa de la F.E.T. amb més detalls.