dilluns, 24 d’octubre del 2011

Taekwondo: Joves Promeses i Trofeu Generalitat de Catalunya 2011.

Dos Campionats varen tenir cabuda en el pavelló de la Mar Bella de Barcelona ahir diumenge 23 d’octubre. Concretament el Campionat de Catalunya Joves Promeses (antigament Trofeu Promoció junior) i el Trofeu Generalitat de Catalunya en la seva dotzena edició.

El Gimnàs només ha participat en la categoria “reina” de la jornada, el Trofeu Generalitat de Catalunya amb un balanç de quatre medalles, 1 or, 1 plata i dos bronzes.

Javier Marrón s’ha endut la primera posició en gall (-63 kg) al superar a Ahmed El Gourani (Deportivo Fran Martin) mentre que Hector Caballero ha quedat tercer en la mateixa categoria després de guanyar els tres primers combats i caure en semifinals contra el mateix Gourani.

Moussa Diarra en lleuger (-74 kg) s’ha penjat la plata després de imposar-se també en els tres primers combats i caure en la final contra Kenneth Gonzalez (Taechunkwon).

Cristina Suarez (mosca) ha aconseguit una meritòria medalla de bronze després de que Mireia Rivera (Talma Hospitalet) s’imposés a la de Darnius en el seu retorn a les competicions.

Tot i no aconseguir medalles, destacar el paper de Zaira Harinero en mini mosca femení i de Alex Falgas, i Jose Luis Lupiañez (mini mosca), Aaron Reyes (mosca) i de Alassana Diarra (Lleuger) en categoria masculina.

Els Resultats Oficials dels Joves Promeses AQUÍ.
Els Resultats Oficials del Generalitat de Catalunya AQUÍ.