dilluns, 22 d’agost del 2011

Taekwondo: Universíada 2011. El Cinquè Dia


Preocupació dins el taekwondo espanyol. Només la plata de Eva Calvo camufla momentàniament els mals resultats dels esportistes desplaçats a la Xina. Si ahir la sorpresa saltava amb la derrota de González, avui una de les gran favorites, Rosana Simón, tampoc ha passat del primer combat.

Per sort, Eva Calvo ha estat la brillant protagonista de una altra pèssima jornada en que la resta dels companys que avui lluitaven no l’han pogut acompanyar en els seus respectius podis.

A Calvo (-62 kg), només l’ha pogut tombar la coreana Eun Sil Noh i per la mínima (7 a 8). Abans, la madrilenya ha aconseguit plantar-se en la final després de superar en preliminars a la tailandesa Ratcha Pornanantasart per un contundent 13 a 1 i a la suïssa Nina Klay per 1 a 0. Tot seguit a la representant de Lituània Ernesta Masyte per 2 a 0 i ja en semifinals a australiana Carmen Marton per 7 a 6. 
Meritòria medalla de plata i el millor resultat aconseguit fins ara pel combinat espanyol.

La resta de resultats han estat els següents:

Raul Martinez (-74 kg) supera al americà Alexander Ahlstrom per 5 a 4 i tot seguit al representant de la Xina Taipei Haohui Fong per 4 a 3. En quarts ha caigut dant l’iranià Farzad Zolghadri  per 2 a 5.

Adrian Cabo (+87 kg) guanya a l’alemany Robert Eric Vossen per 7 a 6 però en quarts el cubà  Rosbelis Despaigne  li dona cap opció i perd per 1 a 8.

Rosana Simón  (+73 kg) cau per la mínima en preliminars contra la russa Olga Ivanova (0 a 1).

Els Enllaços:
La Lligueta amb els Resultats en -74 kg Masculí AQUÍ.
El Podi Oficial en -74 kg Masculí AQUÍ.
La Lligueta amb els Resultats en +87 kg Masculí AQUÍ.
El Podi Oficial en +87 kg Masculí AQUÍ.
La Lligueta amb els Resultats en -62 kg Femení AQUÍ.
El Podi Oficial en -62 kg Femení AQUÍ.
La Lligueta amb els Resultats en +73 kg Femení AQUÍ.
El Podi Oficial en +73 kg Femení AQUÍ.

Demà dimarts, últim dia de competició amb les tres darreres opcions per trencar el malefici i ampliar el curt medaller aconseguit fins ara: Javier Sieira (-87 kg) com a únic representant en masculí i Laura Urriola (-53 kg) i Elena Gómez (-73 kg) com a competidores en femení.

La Lligueta en -87 kg en masculí AQUÍ.
La Lligueta en -53 kg en femení AQUÍ.
La Lligueta en -73 kg en femení AQUÍ.