diumenge, 27 de febrer del 2011

XIX Campionat d’Hivern Ciutat de Banyoles. Els Resultats


Una altra edició sobre les espatlles. Una altra cita en la que s'ha recollit, en un concentrat matí d’aquest dissabte, part del millor del panorama català. Amb l’afegit de la col.laboració i aportació de l’experiència d’altres clubs de fora que fan que aquest campionat cada vegada sigui i es faci més gran.

Es va aconseguir mantenir la línia de nombre total de participants, a pesar de que dos altres activitats feien témer una baixada notable de competidors.
La primera va ser que competidors que formen enguany l’equip júnior català no varen poder participar al estar concentrats al Centre d’alt Rendiment de Sant Cugat per preparar un quadrangular la setmana vinent contra Andalusia, Madrid, València i Murcia de cares a l'estatal del mes d’abril.
La segona, que l’endemà diumenge tenia lloc a Barcelona el Campionat Infantil de Catalunya en la seva primera edició per aquest 2011 (també amb participació banyolina). Aquesta va ser una de les raons perquè les graderies del pavelló poliesportiu de la Draga no oferissin un ple absolut, a pesar de que al final, el clàssic de les comarques gironines no va defraudar a ningú amb l’espectacularitat que s’encarreguen de desprendre els competidors.

Quatre pistes, marcadors electrònics, protectors Daedo i moltes ganes per part dels qui fan d’aquest esport una manera de viure, van allargar la competició fins a pràcticament les tres de la tarda.

Tots els de casa van sumar medalla:

Or per Odette Quintana, Plates per Boulaye Diarra (en cadet), Alassana Diarra i Moussa Diarra i Bronze per Josep Planella.

Els companys de Figueres no van quedar gens curts i van aconseguir sumar dues medalles més d’or en cadet, José Luis Lupiañez i Soumaya Belkhir i una en sènior, Alejandro Suarez. Quatre plates en cadet (Soufiane Belkhir, Nerea Lopez, Jonathan Casado i Sofia Viana), mentre que en sènior la segona posició va ser per Zaira Harinero.
Les medalles de bronze van caure totes en sènior: Pere Rodriguez, Alex Falgas, Aaron Reyes i Hector Caballero.

Aquest resultats varen permetre que el Jan-Su ocupés la primera posició en la classificació general per equips, seguits dels mallorquins del MSS 06 i dels tarragonins del Damian.

Agrair una vegada més a tots els clubs i competidors la complicitat de la seva participació en aquest XIX Ciutat de Banyoles i els emplacem pel proper any a fer acte de presència i ser part important en la que serà la vintena edició d’aquest clàssic.

Els Resultats Oficials AQUÍ.