dissabte, 11 de setembre del 2010

Campionat d’Europa Sub-21. El Segon Dia

Jornada nefasta pel taekwondo espanyol en aquest segon dia de competició. Només la catalana del Talma, Janira Rivera (-53 kg) ha pogut passar de preliminars al imposar-se a la eslovena Lara Amrsek (12 a 5), però en el següent combat de quarts davant la suïssa Manuela Bezzola ha deixat escapar el bronze al caure per 14 a 8.

La madrilenya Noelia Garcia (-57 kg) tampoc ha pogut passar de preliminars al perdre davant l’ amfitriona Darya Yakovleva (Ucraïna) per 15 a 2.

Pitjor han anat les coses en masculí, on continua la tònica negativa i ni Manuel Barros ni Alberto Sandiego han passat de preliminars. El gallec Barros (-63 kg) no ha pogut amb el representant de Suècia Mohammed Qatanani i ha perdut per un ajustat 4 a 5 mentre que el valencià Sandiego (-68 kg) ha fet el mateix davant l’alemany Orcun Öztürk, en aquest cas el resultat ha estat de 6 a 7.

Després d’aquesta segon dia, Rússia i Turquia estan empatades en medalles d’or (2). La resta estan repartides entre Armènia, Portugal, França i Hongria amb una medalla cadascuna.

Les Classificacions d’avui divendres AQUÍ.
Les lliguetes amb els resultats d’avui divendres AQUÍ.

Demà el torn per -74 Raúl Martínez (-74 kg) i José Andrade (-80 kg) en masculí. En femení les esperances estaran dipositades en dues madrilenyes: Eva Calvo (-62 kg) I Raquel Menéndez (-67 kg).