dijous, 22 d’abril del 2010

Open d'Espanya: El Compte Enrera

Comença el compte enrere amb tot el taekwondo mundial esperant impacient, quins països estaran aquest cap de setmana a Alacant i, el més important, en quines xifres de participants es quedarà aquest Open.
Contra la mare naturalesa no es pot ni anar ni competir, i després de la sorprenent erupció d’un volcà de nom impronunciable a Islàndia (Eyjafjalla), els maldecaps que ha provocat en tot el món també passa factura a aquest Open.
I és que si alguns països han pogut arribar amb penes i treballs a la península anticipadament, intentant evitar-se d’aquesta manera més problemes, altres nacions o equips ja han confirmat la seva absència.
Tot i que avui ja s’ha comunicat que a partir de demà dijous s’obrirà pràcticament tot el corredor aeri (exceptuant alguns casos molt concrets i puntuals), la crua realitat es que la tornada a la normalitat no serà qüestió d’hores.
D’això ja n'és conscient la FET, que a dos dies vista del inici del Open, encara no té molt clar en qui finalment es pot comptar.
Seguirem expectants les dues preocupacions que avui ens tenen en suspens: La primera són les noticies oficials que afectin directa o indirectament a aquesta prova, sempre que, lògicament, la federació com a entitat organitzadora, informi sobre qualsevol incidència o novetat.
La segona el plànning de la competició: dies, pesos, categories, pistes...en que finalment competiran els esportistes, tant en tècnica com en combat.

Nota de la redacció: Tot i aquesta manca d’informació, us recomanem que visiteu taekwondo Arrigorriaga per assabentar-vos de les darreres i últimes noticies que poc a poc van surtin a la llum pública.