dimecres, 24 de febrer del 2010

XVIII Campionat d'Hivern de Taekwondo Ciutat de Banyoles

Tot a punt per la divuitena edició del Campionat d’Hivern Ciutat de Banyoles.

Seguint amb el patró marcat ja fa anys, el ciutat de Banyoles continua apostant tant per la innovació, com per estar al dia en els canons i pautes que marquen les competicions oficials i els reglaments.

Si ja es va apostar fa varies edicions i quan pocs ho feien pels marcadors electrònics i l’any passat es va arrodonir amb els protectors de tronc electrònics Adidas, que, fins aquell moment només s’havien utilitzat oficialment en dos campionats d’Espanya, (el Sub-21 a Màlaga el 11-10-08 i el cadet a Alacant el 15-11-08) i també dues vegades a Catalunya (el Junior el 30-11-08 i el cadet el 25-01-09), aquest any la novetat passa per la utilització dels protectors electrònics DAEDO.

Aquest model de protector electrònic és un dels dos únics reconeguts oficialment per la Federació Mundial de Taekwondo al rebre el vist i plau de la mateixa WTF aquest passat 2 de febrer per la seva lliure utilització en tots els campionats oficials, siguin nacionals o internacionals, incloent-hi (si convingués) les olimpíades.

Seguint també la tònica de tots els campionats on s’ utilitzen el protectors electrònics DAEDO, (entre altres per mesures d’higiene), informem que tots els participants, competidors o clubs, hauran de portar OBLIGATÒRIAMENT els seus propis mitjons (protectors dempeus) DAEDO compatibles amb aquest sistema electrònic ja que l’organització no els facilitarà.

S’habilitaran 4 pistes per la competició i es recorda els horaris de pesatge:
Els Cadets de 8 a 9 del matí (abans de l'inici de la competició) mentre que els Sèniors ho podran fer de les 9’30 a 10’30.

Destacar de nou l’èxit de participants inscrits de 23 clubs capdavanters de Catalunya i de les Balears amb una suma total de 207 competidors.

Els Clubs confirmats són els següents:
Cos Master, Studio Fran Martin, Club Seul Rubi, Bam Chun, Gimnàs Anoll, Lee Young Cerdanyola, Sprint, Joan’s, Koryo Reus, Damian, Tkd Nazaret, Jan-Su, Jorsan, Hermanos Argudo, Alexandra, Toledo Dong Yang, Last Round Polinyà, Cho Do Kwan, Sandow, Crazy Jumpers, Talma Hospitalet, Tkd Avellaneda i M.Sport Studio 6.

La Circular en PDF AQUÍ.
La Circular en Doc AQUÍ.

Podeu accedir a la localització del pavelló i l’accés a la zona d’aparcament AQUÍ.