divendres, 29 de gener del 2010

Campionat del Món Junior + Prejuvenil. La Circular dels Convocats

A tothom li faria il·lusió veure-hi escrit el seu nom.
Pares i familiars per la relació i els llaços directes (afinitat, consanguinitat...), entrenadors que veuen orgullosos com es reconeix la seva feina després de molts anys de treball, als propis esportistes per que a part de complir un somni en una primerenca edat, constaten com se'ls obre un ventall de possibilitats de créixer i començar a llaurar una fita i un nom que sempre més els acompanyarà.

...Llàstima que la vida de vegades és injusta.

Hem vist i llegit aquests últims dies que potser la selecció no ha estat el màxim d'imparcial (basant-nos sobretot en el currículum de molts esportistes) que tothom volia.
Els criteris utilitzats per a decidir qui finalment participa en el prejuvenil i en el mundial de taekwondo no han estat exempts de polèmica.
I és que aquesta paraula sembla que estigui enamorada i condemnada a anar tangencialment amb aquest esport.
Per un motiu o altre (sempre existeixen excuses) els nostres dirigents encara no han estat capaços d'aplicar dos dels fonaments bàsics dels valors que defensa l'esperit del taekwondo: l'honradesa i el respecte.
Potser no som ningú per a criticar aquesta manca de transparència. Potser no tenim ni veu ni vot en aquest cercle, però el que si encara ens queda és la dignitat per a exigir que a tot el món se’l mesuri amb la mateixa vara.
Perquè senyors, truncar el somni de tot esportista des del darrera de la cadira d'un despatx és, a part d'una bufetada a l'esperit esportiu, un menyspreu al treball de qui realment s’ho ha guanyat.

La nostra enhorabona als escollits i sobretot els nostres millors desitjos, ànims i admiració per als qui, aquesta vegada, no han estat tan afortunats.

La Circular dels Convocats AQUÍ.