dijous, 28 de gener del 2010

El Calendari de la Catalana del 2010

Finalment i amb més retard del que estem acostumats, la Federació Catalana de Taekwondo va fer oficialment públic ahir dimecres dia 27 de gener, el calendari d'activitats/competicions que regirà per a aquest 2010 a Catalunya.

Taekwondo Banyoles ja ha fet les corresponents correccions. Les podeu consultar en l'apartat Calendari 2010 dintre a la barra lateral d'aquest Blog.

De totes maneres, algunes de les dates s’intueixen que estan condemnades a inevitables canvis. Una de les que veiem més clares és la del Sub-21 de Catalunya del 03 d'octubre. A part que la F.E.T. té programat el dia anterior la Copa del Rei, el Sub-21 d'Espanya té la data fixada per al 05 de juny mentre que l'europeu (mancant la confirmació oficial per part de la ETU) es celebraria a principis de setembre a Kiev (Ucraïna). Per tant, no es lògic que el català es disputi després d'aquest dos.

Sent conscients que tots els calendaris (català, espanyol, europeu) puguin tenir les seves variacions, nosaltres continuarem expectatius als canvis o confirmacions que es vagin succeint.

El Calendari Oficial de la F.C.T. AQUÍ.

Trofeu Promoció Sènior. El Sorteig

La FCT ha comunicat el sorteig dels competidors del XVI Trofeu Promoció Sènior Masculí i Femení, que tindrà lloc al Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona, el proper diumenge 31 de gener.

El sorteig i Lliguetes AQUÍ.

Les incidències sobre aquest campionat són les següents:
Les categories Femenines MINIMOSCA i MOSCA, participaran juntes.
Les categories Femenines LLEUGER i SUPER LLEUGER, participaran juntes.
No hi han competidores a les categories PLOMA i PESAT.