dilluns, 25 d’octubre del 2010

XXV Campionat de Taekwondo de Catalunya Infantil de Competició.

El canvi de cicle obligat en el taekwondo també ha afectat els components que formen l’equip del gimnàs de Banyoles donant com a resultat una de les representacions més baixes dels darrers 6 anys (ens hauriem de remuntar fins el 2004 per trobar només dos participants).
Però com llavors, els dos joves esportistes que han tingut l’oportunitat i responsabilitat d’aconseguir medalla en aquesta nova edició del Campionat de Catalunya Infantil de Competició no han decebut.

Tant Mariama Sidibe en femení (Grup B, 31-34 kg) com Boulaye Diarra en masculí (Grup F, 45-49 kg), han repetit els mateixos resultats aconseguits aquest darrer mes de febrer del 2010, bronze i or respectivament.

Es constata així (i a la espera d’una nova fornada de competidors) la continuïtat en els èxits en aquest esport i, en el cas de Boulaye, la confirmació del progrés d’aquest jove esportista en la modalitat de combat. El més jove dels Diarra no ha decebut i suma el seu tercer or en la seva curta participació en els infantils de Catalunya.

D’altra banda, la representació més nombrosa del gimnàs de Figueres ha fet valer el seu potencial amb 11 medalles més:

Or en masculí per Frank Gonzalez (Grup A, 23-25 kg), Pau Gonzalez (Grup C, 40-43 kg) i Jonathan Casado (Grup D, 34-37kg).

Plata en masculí per Felipe Molina (Grup A, -23kg), Izan Harinero (Grup C, 31-34 kg) i Soufiane Belkhir (Grup D, 31-34 kg).

Bronze en masculí per Oscar Ramirez (Grup A, 25-28 kg) i Yago Ayllon (Grup C, 37-40 kg).

En femení, plates per Nerea Lopez (Grup D, 29-33 kg) i Presentación Martinez (Grup C, 43-46kg) i bronze per Isabella Molina (Grup B, -25kg).

La Federació catalana de Taekwondo ja té publicats des d’aquest dilluns al matí els resultats oficials.
Els podeu consultar directament AQUÍ.