diumenge, 10 d’octubre del 2010

5è Campionat del Mon de Taekwondo de Pumses. El tercer Dia

Últim dia de competició on dos bronzes més tanquen un balanç global poc positiu per a les aspiracions espanyoles. Aquest any no s’ha pogut reafirmar que la tècnica també gaudeix de bona salut i haurem d’esperar una altra ocasió per corroborar el bon treball i sacrifici dels esportistes que aquesta vegada no ha donat els seus fruits.

Tant Pedro Campillo en Sènior-2 com Yolanda Ubero en categoria Master-1 s’han quedat a les portes de millorar el resultat de l’any passat i repeteixen la mateixa medalla del 2009, bronze respectivament per a cadascun.

Corea ha estat la millor de totes les delegacions: nou medalles d’or i dues de plata, seguida de Vietnam amb dues medalles d’or, una de plata i una de bronze. La tercera posició és per Turquia amb dues medalles d’or i quatre de bronze. Tanquen la classificació dels cinc primers, Iran amb una medalla d’or, cinc de plata i cinc de bronze i Alemanya amb un or, tres de plates i tres de bronzes.

Constatar la poquíssima informació que s’ha pogut obtenir de tot un Campionat del Món. Creiem des de Taekwondo Banyoles que  tots els amants i el col•lectiu en general d’aquest esport mereixen una mica més de respecte. No entenem com les institucions oficials (en aquest cas la WTF) no exigeixi uns mínims de serietat i responsabilitat als països que tenen el compromís d’organitzar un esdeveniment d’ aquestes característiques.

En ple segle XXI ens costa entendre com es puguin anar modificant i justificant canvis en els reglaments cada any amb l'excusa d'evolucionar (sembla que alguns no recordin els veritables principis morals i els valors del Taekwondo), mentre es continua ignorant i donant l'esquena alhora, a tota una senzilla, pràctica i actual eina per informar com és la Web.

*Nota de la redacció: Igual que ahir i des de la web oficial, encara no s'han publicat els resultats (només estan disponibles els del divendres). Tant punt es donin a conèixer inserirem l'enllaç pertinent.

Publicats ja tots els Resultats (11-10-2010, 09'00), us deixem l'enllaç a les diferents categories AQUÍ.