dilluns, 20 de setembre del 2010

Copa del Rei de Taekwondo 2010. El Dia Després.

Javier Marrón Campió de la Copa del Rei 2010

Bones sensacions en la Copa del Rei celebrada aquest dissabte a El Campello (Alacant). Al matí en Pumses sense moltes sorpreses entre els teòrics favorits, mentre que a la tarda els combats han agafat el relleu en una jornada completa per a aquest esport.

El campionat en Pumse ha tingut l’al.licient de ser una prova on es juga ser escollit per participar en el proper campionat del món en aquesta categoria que tindrà lloc a Uzbekistan el proper mes d’octubre.

Catalunya ha sumat en individual 1 or per Patricia Rubio (Choi’s Vilanova), 1 plata per Alberto Jo Lee (Lee Young Montcada) i 7 bronzes: Rafael Duran (Taekwondo Bordeta), Alex Marin (Cos Olímpic), Miguel Lujan (Lee Young Montcada), Diego Carrillo (Lee Young Montcada), Juan Antonio Santiago (Lee Young Montcada), Vanesa León (Lee Young Montcada) i Soo Mi Jo Lee (Bam Chun).

En grups Catalunya ha repetit com a primera tant en Trio-1 i Trio-2 masculí. En femení el Trio 1 català s’ha sumat a la festa aconseguint la primera posició i en Parelles-2 el bronze.

En Pumse infantil i cadet s’han aconseguit tres ors: en infantil Clara Andrés (Crazy Jumpers) i en cadet Laia Martinez (Deportivo Fran Martin) i Arnau Castellano (Deportivo Fran Martín). Plates per Sara Almahano (Lee Young Cerdanyola) i Gerard Sanchez (Lee Young Badalona) i bronzes per Wilko Barranco (Crazy Jumpers), Rafael Bravo (Cos olímpic) i Laura Bareas (Koryo Reus).

Podeu consultar tots els resultats fets públics a la web de la FET al final d’aquesta entrada.

En combats 2 ors 1 plata i 5 bronzes han deixat a Catalunya en segona posició en masculí darrera de Madrid i davant de Galícia i d’Andalusia, mentre que en femení Madrid a tornat a ocupar la primera posició en el global seguida de Galícia i Cantàbria.

Javier Marrón (Jan-Su Figueres) s’ha penjat l’or en -58 kg després de superar al representant d’Euskadi Yerai Pereda i al de Castella i Lleó Alvaro Redondo pel mateix resultat (4 a 1). La final davant José Luis Mendez (Balears) s’ha decantat cap a l’empordanès al imposar-se en el punt d’or.

L’altra or ha estat per Janira Rivera (Talma Hospitalet) en -68 kg al superar a la gallega Andrea Rica.

Destacarem la segona posició de Carlos Aguilar i la tercera del seu germà Mario (Joan’s). Englobats dins la mateixa categoria (-68 kg), han estat a punt de protagonitzar l’ anècdota del dia de trobar-se tots dos a semifinals.

La resta de medalles (4 bronzes) han estat per Anna Casabella (Taekwondo Abellaneda), Tamara Good (Deprotivo Fran Martín), Vanessa Serrano (Koryo Reus) i Anna Jorquera (Joan’s).

Els Resultats:
Resultats Pumse Adult AQUÍ.
Resultats Pumse Infantil AQUÍ.
Resultats Copa del Rei AQUÍ.