dijous, 4 de març del 2010

Pre-Olímpic 2010 Tijuana (Mèxic). El Primer Dia

Nagore Irigoien aconsegueix el bronze i el primer bitllet.

Hem anat a dormir tard “gracies” a la basca Irigoien que, amb molt d’esforç i convicció, ha aconseguit classificar-se per als pròxims Jocs Olímpics de la Joventut desprès que, abans i en masculí, la mala sort s’hagi aliat amb el murcià Samuel de la Calle.

De la Calle (-55 kg) li ha tocat una lligueta dura i complicada (de fet, totes ho són) on el primer escull passava per superar al turc Seyithan Akbalik, cosa que no ha estat possible. Samuel ha hagut de dir adéu a les opcions d'anar a Singapur al caure per 6 a 0.

El gerro de aigua freda s’ha evaporat hores més tard gracies al gran paper de la competidora biscaïna que tot i no haver-se penjar l’or si ha aconseguit el desitjat bitllet.
Irigoien s’ha desfet en el primer combat de la representant de Kazakhstan Otemis Zhadyra per 4 a 1 i tot seguit a la tunicina Borji Nihel per 6 a 1.
Ja en quarts de final, la russa Silutina Daria li ha posat les coses molt difícils, i “in-extremis”, Nagore ha passat ronda en l'últim segon del combat (6 a 5).
Tot i que la francesa Haby Niare li ha embarrat el pas a la final per la mínima (0 a 1), el principal objectiu ja estava assolit.
La nostra enhorabona para Nagore.

Els Resultats Oficials del primer día AQUÍ.

Avui, el torn per la resta: Carlos Gonzalez i Francisco Padín en masculí i Estefanía López i Gema Armesto en femení.