dilluns, 11 de maig del 2009

3ème Coupe de la Méditerranée...El Resum

Escasses notícies ens han arribat i em pogut aconseguir del Marroc on s’ha celebrat la 3ª Copa del Mediterrani. La impossibilitat de poder accedir a la Web marroquina juntament amb la nul·la resposta als correus enviats, ens han deixat a la expectativa i amb el dubte de tots el que qui finalment ha aconseguit penjar-se les medalles en la delegació espanyola.
Per el que sabem fins ara, es que exceptuant França, Itàlia, Espanya, Grècia i Turquia, la resta dels països participants eren tots del continent Africà.
Les classificacions finals en femení han donat a Marroc com a guanyadora al aconseguir les seves esportistes un total de 6 medalles (4 d’or i 2 de plata), davant les espanyoles que ha sumat 7 medalles ( 2 d’ or, 2 plates i 3 bronzes) i les libaneses amb 2 medalles ( 1 or i 1 bronze).
La classificació final en masculí se l’ha emportada França en primera posició desprès de sumar 4 medalles (3 ors i 1 bronze), en segon lloc el Marroc amb 6 medalles (2 ors, 1 plata i 3 bronzes) i finalment Espanya amb 5 medalles (1 or, 1 plata i 3 bronzes). Les seleccions de Itàlia i Algèria han sumat 1 or cadascuna.
Podem confirmar de la delegació espanyola els ors de Beatriz Bravo i Joel González , les plates de Cristian Seijo i Rosana Simón i els bronzes d’ Adrian Cifuentes, Andrea Rica i Leyre Matute. Lamentem no poder oferir el nom de la resta dels medallistes i esperem que en breu la Federació Espanyola de Taekwondo pugui fer la seva crònica oficial.

En contra, i del que si s’ha fet ressó la premsa Magrebina es la presència del president de la Federació Mundial el Sr. Choue Chung-Won en aquesta Copa del Mediterrani i que el President de la Federació Marroquina de Taekwondo Driss Hilali hagi estat elegit president de la Unió Mediterrània de Taekwondo aquest passat dissabte desprès de rebre el suport de 14 vots en la constitució de la nova assemblea d’ aquest òrgan.
Així doncs, la junta directiva de la M.T.U. queda formada amb els següents membres:
- President Honorari: Sun Jae Park (Itàlia).
- President: Sr. Driss Hilali (Marroc).
- Primer Vicepresident: Roger Piarulli (França).
- Secretari General: Michael Fysentzidis (Grècia).
- Tresorer: Jesús Castellanos (Espanya).
- Vicepresidents: Fouly Ahmed (Egipte), Metin Sahin (Turquia), Angelo Cito (Itàlia), Georges Zeidan (Líban) i Mohamed Daimallah (Algèria).
- Membres: Chokri Mahjoub (Tunísia), Angelo Spataro (Mònaco), Mohamed El Bendag (Líbia) i Bassam Youness (Síria).